ke 28.11. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UCL: Tottenham – Inter | Pitääkö Spurs jatkosaumat elossa?

Lontoon Wembleyllä taistellaan tärkeistä viimeisistä lohkopisteistä, kun Inter matkaa Tottenhamin vieraaksi.
Inter vei joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen nimiinsä lukemin 2-1. Spurs johti ottelua Christian Eriksenin maalilla vielä viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua, mutta Inter painoi tasoihin ja ohi Mauro Icardin ja Matias Vecinon maaleilla. Spursin viime hetken tappion arveltiin olevan kriittinen jatkopaikan kannalta ja sitä se totisesti taisi ollakin.

Interille kelpaa tasapeli

Lohkon tilanne on ennen viimeisiä kierroksia mielenkiintoinen. Barcelona on todennäköisesti marssimassa lohkovoittoon, mutta toisesta sijasta tullaan käymään vielä tiukka taisto. Tottenham on toiseksi viimeiseen otteluun lähdettäessä kolmen pisteen päässä Interistä. Tasapeliin päädyttäessä ero pysyy kolmessa pisteessä, jolloin Inter varmistaa jatkopaikan keskinäisten otteluiden perusteella.
Tottenhamin voittaessa todennäköisyydet jatkopaikan suhteen ovat silti Interin puolella. Viimeisellä kierroksella Inter kohtaa kotonaan lohkon jumbosijaa pitävän PSV:n, Spurs puolestaan Barcelonan vieraissa. On sanomattakin selvää, että Interillä on paljon kevyempi työmaa viimeisessä ottelussa. Mikäli lohkossa päädytään tasapisteisiin, keskinäiset ottelut ratkaisevat järjestyksen.
Toisin sanoen Wembleyllä kotijoukkueelle kelpaa vain voitto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Kane vs. Icardi

Tottenham lähtee otteluun viiden ottelun voittoputkessa. Kirsikkana kakun päällä on viime lauantailta komea päänahka Chelseasta. Spurs iski Lontoon derbyssä selvät 3-1 lukemat taululle. Voittoputken takuumiehenä on totutusti maaleja mättävä Harry Kane. Kane onkin viimeistellyt viidessä viime ottelussaan viisi täysosumaa.
Lontoossa kotijoukkue Spurs tulee olemaan todennäköisesti se hallitsevampi osapuoli, kun vierailijat yrittävät käyttää omat tilaisuutensa tehokkaasti. Tottenham ei tule tyytymään tasapeliin, joten Mauricio Pochettinon joukot tulevat hakemaan voittoon tarvittavia maaleja väkisin.
Interille kotijoukkueen painostus sopii, sillä joukkueesta löytyy vastaiskutaktiikkaan hyvin istuvia pelaajia. Kroatialainen laitalinkki Ivan Perisic on kuin luotu nopeisiin hyökkäyksiin ja ykköspyssy Icardi pystyy käyttämään paikkansa tehokkaasti. Argentiinalainenkin on viimeistellyt kymmenessä viimeisessä aloittamassaan ottelussa kymmenen maalia ja jäänyt maaleitta ainoastaan kahdesti.
Mikäli Inter onnistuu Wembleyllä maalinteossa, tarvitsee Spurs voittoon jo kaksi maalia. Tämän toteutuessa markkinoiden maalilinja rikkoutuisi.