Serie A la 11.12. klo 21:45

Udinese - AC Milan

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vaikuttaako Milanin loukkaantumistilanne vetovalintaan?

Pahasti vajaamiehinen AC Milan matkustaa lauantain viimeisessä Serie A-ottelussa Udinesen vieraaksi ja luvassa on ennakkoon tiukka kamppailu. Poissaoloista huolimatta vieraat ovat ottelussa ennakkosuosikki, mutta mikä kohde päätyykään uhmapelaajien vetolapulle?

Kotijoukkueen tekeminen kentällä ei ole viime aikoina vakuuttanut juuri ollenkaan ja Stadio Friulin isäntä onkin tällä hetkellä neljän ottelun voitottomassa putkessa. Se on päästänyt näissä peleissä yhteensä yhdeksän maalia, joten sen puolustus on vuotanut todella pahasti.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Nyt sillä on vastassa aina maalintekoon kykenevä Milan, joka Mestarien Liigasta tippumisesta huolimatta lähtee hyvässä vireessä tähän peliin. Kotimaansa pääsarjassa sillä on alla kaksi voittoa ja se ei ole päästänyt kummassakaan yhtään maalia.

Isoista poissaoloista huolimatta milanolaisten hyökkäyksestä löytyy paljon tulivoimaa ja Zlatan Ibrahimovic, Brahim Diaz sekä Theo Hernandez pitävät huolen, että isäntien puolustuksella tulee kiireinen iltama.

Simon Kjaerin sekä Davide Calabrian puuttuminen heikentää hieman vieraiden alakertaa, mutta ei niin paljoa, etteikö vierasjoukkue nappaisi tästä pelistä kolmea pistettä. Punamustien voitolle tarjotaan maukasta 1,96 kerrointa, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla maltillisella panostuksella.

Vieraat ottavat pelissä pallonhallinnan itselleen, koska Udinesen pelikirjaan kuuluu vahvasti vastahyökkäyspelaaminen ja erikoistilanteet. Tämä pelaa isosti vierasjoukkueen pussiin, sillä se on parhaimmillaan silloin, kun se saa hallita pelivälinettä. Tämä tuli todella hyvin ilmi kahdessa voitokkaassa ottelussa Salernitanaa sekä Genoaa vastaan.