Maaottelut la 08.09. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UEFA Nations League: Englanti – Espanja | Viva La España! Englanti jää menestyskrapulaisena telineisiin?

Nations League on tarjonnut maaottelutauolla mielenkiintoisia otteluita! Lauantaina vastakkain iskevät Englanti ja Espanja. Mikä parasta, odotetaan molempien joukkueiden lähtevän mittelöön parhailla ryhmityksillään! Toki pienet poikkeukset ovat todennäköisiä.
Englanti ylitti monien odotukset kesän MM-kilpailuissa ja joukkue saavutti faniensa luottamuksen takaisin heikkojen vuosien jälkeen. Nyt joukkue kohtaa UNL:n ottelussa Espanjan, joka puolestaan oli kisoissa pettymys ja lähtee raivoisasti pyrkimään tasonkohennukseen. Helppoa siitä ei välttämättä tule.
Voisiko kuitenkin olla niin, että englantilaisilla on maha täynnä MM-kisojen jäljiltä, ja leijonapaita olisi huomisen iltapuhteen jälkeen oksennuksen peitossa menestyksen jälkeisen krapulan johdosta?

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Voisi! Englannin jalkapallomaajoukkue on tunnettu siitä, että hyvien suoritusten jälkeen taso lopahtaa. Vaikka joukkue esiintyi suhteellisen mallikkaasti MM-taistoissa, tulee huomioida, että aiempina vuosina maajoukkueen tason jatkuvuus hyvien otteluiden tai jopa ottelujaksojen jälkeen on ollut surkeaa.
Espanjan kerrointa voidaan pitää suoranaisena lahjana. Maajoukkuemiehet ovat onnistuneet seurajoukkueissaan loistokkaasti. Esimerkiksi laitapakki Jordi Alba on seurajoukkueessaan Barcelonassa kunnostautunut jopa maalintekijän roolissa! Itseluottamus on takuulla tapissa ja manageri Luis Enrique on omiaan pumppaamaan uutta energiaa, taistelutahtoa ja hyvää henkeä joukkueeseen. Ei ole lainkaan väärin sanoa Enriquen joukkueissa vallinneen ryhmädynamiikan olleen – muihin joukkueisiin verraten – ulospäin näkyvän perusteella vakuuttavasti toimivaa.
Espanjassa odotetaan ottelua vesi kielellä. Puolustus on rautainen, mutta kuka ottaa viimeistelyvastuun? Löytyykö Espanjalta vihdoin ratkaisija?
Ottelu käyntiin 21:45 lauantai-iltana! Pöytä on katettu kovin kertoimin, katso myös uhmakkaat bonustarjoukset!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ