ti 11.09. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UEFA Nations League: Islanti – Belgia | Punainen paholainen jättää viikingeistä jäljelle vain kypärät?

Jälleen tarjoillaan roppakaupalla kohteita ja kertoimia eri vedonvälittäjien toimesta jalkapallon kansainliigaan! Tiistaina vastakkain iskevät muiden muassa Islannin piskuinen ja taisteleva ryhmä sekä vakuuttavaa jalkapalloa kesän MM-karkeloissa esitellyt Belgian joukkue.

Islannin alku maaottelusarjassa oli murheellinen, sillä joukkue hävisi Sveitsille peräti lukemin 6-0. Joukkue ei päässyt koko ottelussa lainkaan haluamallaan tavalla kiinni peliin. Onko Islanti-ilmiön tullut aika vihdoin taantua edes hiukan?

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Belgia pelasi menneellä viikolla harjoituskamppailun Skotlantia vastaan ja se oli siltä tahdikas ottelu. Loppunumerot olivat 4-0 ja belgialaiset näyttivät pelissä huikeaa pallollista osaamistaan ja vyöryivät skottilauman yli vaivatta.
Helppoa ei tule ottelusta Islannille, vaikka se Reykjavikin kotikentällään kamppailussa pelaamaan pääseekin. Islantilaisfanit ovat alkaneet tottua menestykseen ja pelipaikkoihin isoissa arvokisoissa, mutta joukkueen viime aikoina esittämät otteet antavat olettaa tähän muutosta.
Belgian joukkue on vahva, taisteluhenkinen ja yhtenäinen. Punainen paholainen jyrää Reykjavikissa vaivatta piskuisen kotijoukkueen viikinkilauman yli. Ottelu käynnistyy kello 21:45 ja Belgialle on tasoitusvedossa herkullisia kohteita laitettavaksi vetokupongeille!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ