Maaottelut ma 10.09. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UEFA Nations League: Portugali – Italia | Italia nostaa päätään Euroopan mestarin kustannuksella?  

Hallitsevalla Euroopanmestarilla Portugalilla on edessään kova haaste Nations Leaguessa maanantaina. Joukkue kohtaa nuorennosleikkausta läpikäyvän Italian maajoukkueen. Italia ei pelannut lainkaan MM-kilpailuissa, sillä se jäi niistä niukasti ulkopuolelle karsinnoissa.
Nälkää Italian joukkueesta tuskin puuttuu. Portugalilla MM-kisat menivät hieman odotusten alle, sillä joukkue tippui jo pudotuspelien avauskierroksella hävittyään Uruguaylle. Joukkue pelasi menneellä viikolla yhden harjoitusottelun, joka ei ollut siltä paras mahdollinen esitys.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Portugalin peli jatkui siitä mihin se kesän kisoissa jäi: se oli tuskallisen tehotonta. Ainoan maalin iski topparin paikkaa pelaava Pepe. Italia on saanut valmistautua UNL-kauteen rauhassa ja sillä onkin jo yksi ottelu alla UNL:ssa. Italia kohtasi lohkon kolmannen joukkueen Puolan perjantaina. Ottelu päättyi tasanumeroihin 1-1, mutta Italian pelissä oli nähtävillä pirteyttä ja energiaa. Se pelasi ottelussa vahvasti pallonhallinnan kautta, mutta onnistui osumaan ainoastaan kerran kehikkoon. Maalintekijänä hääri rangaistuspilkulta Chelsea-keskikenttä Jorginho.
Portugalin ja Italian mittelöstä voidaan odottaa vähämaalista ja tarkkaa puolustustaistoa. Molemmat joukkueet pelaavat kuitenkin jalkapalloa, jossa tapahtuu pelin sisällä paljon muutoksia ja syntyy erilaisia tilanteita. Viihdettä ei näiden kahden joukkueen kohtaamisesta todennäköisesti puutu.
Ottelu käynnistyy kello 21:45! Muista katsoa myös Uhmapelaajien parhaat tarjoukset! Katso talletusbonusvaihtoehdot ja vihjesivun muut vihjeet!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ