Maaottelut su 09.09. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UEFA Nations League: Ranska – Hollanti | Huimat maalikarkelot odottavat Stade De Francella?

UNL on tarjonnut viikonloppuna mukavan kimaran maaotteluita ja vielä sunnuntaina on lisää kamppailuja tarjolla! Tämä tarkoittaa uhmapelaajille loistavia kohteita ja kertoimia sekä vakavaa pohdintaa kuponkeja täytettäessä!
Hallitseva maailmanmestari kohtaa tylysti koko MM-kilpailuista rannalle jääneen ja murrosvaiheessa olevan Hollannin maajoukkueen. Uusia nuoria pelaajia on ajettu sisään ja suuri määrä konkareita on lopetellut uransa. Iäkäs joukkue on suuren haasteen edessä, kun se saa vastaansa maailman parhaan maajoukkueen.
Hollannin maajoukkue on vielä tällä hetkellä todellinen norsujen hautausmaa. Uudet nuoret lupaukset, jotka voisivat tulevaisuudessa täyttää Robin Van Persien, 35, kaltaisten entisten huippunimien saappaat ovat liian harvassa. Hollannissa ollaan todella huolissaan maan jalkapallon tulevaisuudesta.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Hollannin ja Ranskan ottelusta voidaan odottaa mielenkiintoista. Ranska saisi otteluun parhaan mahdollisen kokoonpanon, mutta se saattaa myös antaa näytönpaikkoja kasvoille, joita avauksessa ei vakituisesti olla totuttu näkemään.
Hollanti haastaa Ranskan ryhmän vakavasti, mutta on todella vaikeaa nähdä sen kykenevän edes lähelle maailmanmestarin monipuolisuutta. Ottelusta voidaan odottaa varsin hyökkäävää ja maalirikasta.
Ranska tuskin lähtee kyttäilemään Hollantia vastaan, joukkueella on nimittäin teoriassa mahdollisuus todelliseen teurastukseen. Jää nähtäväksi, kuinka lopulta käy. Jos Ranska intoutuu hyökkäämään täysin rinnoin, voi se avata nälkäiselle oranssipaitojen ryhmälle omat paikkansa nopeista pelinkäännöistä.
Muista katsastaa Uhmapelaajien laatutarjoukset! Löydät ne esimerkiksi alta! Katso myös muut Uhmasaitin pelivihjeet pelivihjesivulta!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ