Nations League ma 10.09. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UEFA Nations League: Serbia – Romania | Kotijoukkue vahvoilla Balkanin paikallistaistossa

UEFA Nations Leaguen C-lohkon toisella kierroksella nähdään jälleen Balkanin paikallisottelu, kun Serbia ja Romania iskevät yhteen. Jo avauskierroksella nähtiin Balkanin maiden mittelö, kun Romania isännöi Montenegroa. Tällä kertaa Balkanissa nähdään vielä edellistä lämpimämpi ottelu, kun kentällä vastakkain ovat rajanaapurit.
Illan kotijoukkue Serbia sai nauttia kesällä MM-kisatunnelmasta, kun maa esiintyi pienen tauon jälkeen MM-kisojen alkulohkovaiheessa. Serbia aloitti MM-kisat hyvin voittaen Costa-Rican, mutta seuraavassa kahdessa ottelussa maa hävisi sekä Sveitsille että Brasilialle. Jatkohaaveiden kannalta tärkeässä ottelussa Sveitsiä vastaan Serbia taipui katkerasti vasta viime minuuteilla ja haaveet jatkopaikasta kariutuivat.
Kuten vierailu MM-kisatasolla osoittaa, Serbian jalkapallo on ottanut viime vuosina askeleita oikeaan suuntaan uusien tähtien kuten Aleksandar Mitrovicin ja Sergej Milinkovic-Savicin johdolla. Hyökkääjäkolossi Mitrovic onkin aloittanut Valioliigakauden erittäin vahvasti. Mitrovic on iskenyt Fulham-paidassa neljässä Valioliigaottelussa neljästi ja on näin piikkipaikalla Valioliigan maalintekijätilastossa. Varsinkin kotikentällään vahva hyökkääjä tulee olemaan vaikeasti pideltävä.
Tiensä MM-kisoihin Serbia selvitti voitettuaan oman karsintalohkon. Serbian karsintaottelut päättyivät keskiarvoltaan 2-1, sillä kymmenen karsintaottelun maalisuhde oli 20-10. Sekä koti- että vierasotteluissa Serbian peleissä iskettiin maaleja kohtalaisen paljon.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

UEFA Nations League taipaleen Serbia aloitti 0-1 vierasvoitolla Liettuasta. Ottelun tapahtumat olisivat tukeneet Serbian runsasmaalista voittoa, mutta tällä kertaa tyytyminen oli pienimaaliseen voittoon. Vierailu Liettuassa osoitti, että Serbia on jälleen valmiina maaotteluihin eikä maa jäänyt haikailemaan MM-kisavisiitin muistoihin.
Romania puolestaan pelasi viime karsintojen kymmenen otteluaan 12-10 maalierolla. Maalinteko tökki useassa ottelussa, josta maan fanit alkoivat jo kesken karsintojen hiiltymään joukkueelleen. Nations Leaguen ensimmäisessä ottelussa sama meno näytti jatkuvan, kun Romania joutui tyytymään 0-0 tasapeliin kotona Montenegroa vastaan. Romania oli kentällä vahvempi osapuoli, mutta ei kuitenkaan kyennyt jalostamaan ottelunhallintaa maalisarakkeeseen asti.
Kuumassa Balkanin paikallisottelussa kotijoukkueella tulee olemaan huomattavan suuri etulyöntiasema. Serbia tullee hoitamaan Romanian laadukkaan materiaalin ja kotiedun turvin. Illan ottelussa Romania saatetaan jättää jopa nollille.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS