la 08.09. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UEFA Nations League: Suomi – Unkari | Tää on matkamme pää

”Miehistä parhaat; tää on matkamme pää”, laulaa Tommi Läntinen kappaleessa Via Dolorosa. Jokainen Huuhkajien kannattaja tietää nämä säkeet ja tuskin niitä tarvitsee muillekaan sen enempää avata. Raskasta on ollut paitsi viime karsintojen loppuvaiheessa.
Huuhkajat ovat pelanneet tuloksellisesti hyvin Markku Kanervan alaisuudessa. Suomi on ollut todella vaikeasti voitettava ja pelitapa on ollut selkeä. Valmennukselle voidaankin antaa paljon kehuja. Vuoden takaista Islanti-voittoa on seurannut tuloksellisesti hyvä jakso eikä se ole suinkaan sattumaa.
Siksi moni suhtautuu positiivisesti tähän uuteen karsintamuotoon, mutta nyt joukkueen ympärillä on paljon kysymysmerkkejä. Huuhkajien muutama avainpelaaja on lopettanut pelit maajoukkueessa ja sen lisäksi loukkaantumishuolet piinaavat ryhmää. Esimerkiksi Joel Pohjanpalon puuttuminen sotkee pahasti Huuhkajien pelillistä palettia.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Huuhkajat saa silti tasaisen hyvän joukkueen jalkeille, mutta kärki ei ole kovin terävä. Laadullisesti Huuhkajia on vaikea laskea juurikaan Unkarin edelle, vaikka vastustajan tilanne ei kovin vakaa olekaan. Pelillistä etua Suomelle voi laskea siitä, että Kanerva on ajanut omaa systeemiään kauemmin sisään kuin vasta kesällä aloittanut Unkarin koutsi Marco Rossi.
Ottelu pelataan lisäksi Ratinan stadionilla Tampereella. Huuhkajien oikea koti on olympiastadion ja tämä laskee siksi hiukan kotiedusta saatavaa hyötyä. Ottelu on ennakkoon vaikea suomalaisille, sillä tappiota tästä ei ainakaan saisi ottaa ja voitto olisi mielellään kairattava. Mahdollisuuksia toki parantaa sekin, että Unkarilta on muutama avainpelaaja myös pois.
Kun lähtökohdat ovat nämä, ei Huuhkajien puolustuksen kautta lähtevä pelityyli pääse samalla tavalla oikeuksiinsa. Siksi paras value löytyy vierasjoukkueen venymisistä. Uskotaan ja toivotaan Suomen voittoa, mutta pelätään pahinta. Underin kertoimet ovat painettu superalas, mutta näen edelleen silti arvoa parissa valinnassa. Tässä vetovalinnassa (under 2) panos palautuu, jos ottelussa nähdään tasan 2 maalia.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ