ti 11.09. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UEFA Nations League: Suomi – Viro | Huuhkaja laulaa Viron nurin!

Huuhkajilla ja Viron jalkapallomaajoukkueella on pitkä yhteinen historia. Viron jalkapallojoukkue on muun muassa kärsinyt historiansa suurimman tappion (10-2) juuri Suomelle 1920-luvulla. Tiistaina kirjoitetaan uusi luku näiden maiden väliseen jalkapallohistoriaan, kun Viro saapuu katsastamaan kisakuntonsa Turkuun.
Viron taival kansainliigassa alkoi kotiottelulla, jonka se hävisi 0-1 Kreikalle. Ottelu ei tarjonnut hienouksia, vaan Kreikka nappasi aika ajoin pahasti helisemässä olleelta isäntäjoukkueelta suvereenisti täyden pistepotin.
Suomi puolestaan avasi kansainliigakauden hienolla voitolla Unkarista loppunumeroin 1-0. Suomen maalin iski jo ottelun alussa Teemu Pukki. Pukin osumia tarvitaan myös tiistaina Turun illassa.
Suomella on rivit kasassa. Kukaan ei tiettävästi ole tippunut pois vahvuudesta Unkari-ottelun jälkeen ja kokoonpano tuleekin todennäköisesti pysymään melko samana.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Huuhkajat-lauman itseluottamus kohosi takuulla onnistuneen ottelun seurauksena. Voitosta saavutetulla onnistumisen tunteella on takuulla positiivinen vaikutus pelaajiin ja koko joukkueeseen – joukkueenjohto mukaan luettuna. Kun muistetaan maat, millaisille Suomi on hävinnyt ja millaisissa otteluissa se on epäonnistunut, on sanomattakin selvää, että voitto Unkarista tuntuu takuulla hyvälle.
Viime vuosina Suomi on hävinnyt Moldovan kaltaisille lilliputtimaille maailman suosituimmassa urheilulajissa. Nyt kuitenkin tilanne on hieman kehittynyt ja ilmapiiri on ylipäätään edes hieman parempi. Nations League voi olla Suomen Huuhkajille jälleen yksi kanava palauttaa suomalaisen jalkapallon uskottavuutta kansan silmissä, edes hieman.
Viro-ottelusta Huuhkajille kelpaa ainoastaan kolme pistettä! Ottelu käynnistyy kello 21:45.
Kertoimet on ladattu ja Suomea voi pelata tasoituksella, mihin saa kelpokertoimia! Muista katsastaa myös Uhmapelaajien muut vihjeet ja huikaisevat talletusbonustarjoukset, joita löytyy paljon ja usealle sivustolle. Uhmakkaita pelihetkiä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ