to 29.11. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UEL: Frankfurt – Marseille | Kotijoukkue kyykyttää ranskalaiset kotiin

Fantastisessa pelivireessä oleva Frankfurt isännöi Marseillea Eurooppa-liigan ottelussa Commerzbank-Arenalla. Marseillella on ollut viimeaikoina vaikeuksia saada pelinsä kulkemaan, joten saksalaisisäntä on ehdoton suosikki illan otteluun.
Frankfurt on pelannut viimeaikoina erinomaista jalkapalloa – joukkue ei ole hävinnyt viimeiseen kymmeneen otteluun ja on tehnyt näissä huikeat 32 maalia. Loistavan vireen myötä Adi Hutterin miehistö on noussut Bundesligassa toiselle sijalle ja pitää Eurooppa-liigan H-lohkon kärkipaikkaa puhtaalla ottelusaldolla 4-0.
Avain Frankfurtin menestykseen on ollut nuori ja tuhoisa hyökkäystrio Luka JovicSebastien HallerAnte Rebic. Tämä kyseinen kolmikko on ollut osallisena yli 35:ssä Frankfurtin tekemässä maalissa tällä kaudella. Kolmikosta etenkin nuori serbi Jovic on ollut tällä kaudella todella vakuuttava ja onkin sen myötä päätynyt monen suurseuran tarkkailun alle.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Marseille lähtee Frankfurtiin pelaamaan vain ja ainoastaan kunniasta, sillä lohkosta jatkoon menevät joukkueet ovat jo selvillä eikä Rudi Garcian miehistö kuulu niihin. Marseillen matka Eurooppa-liigassa on ollut kivinen – yksi tasapeli ja kolme tappiota neljästä ottelusta. Merkityksettömän ottelun vuoksi Garcia saattaa hyvinkin kierrättää pelaajiaan.
Marseille on voittanut kaksi viimeisintä otteluaan Ligue 1:ssa, näitä voittoja edelsi neljän tappion putki. Marseille on ollut tällä kaudella vaikeuksissa isoja joukkueita vastaan. Odotettavissa ei ole muutosta vastaan asettuessa erinomaisessa vireessä oleva Frankfurt.
Frankfurtin loukkaantumislista on suhteellisen pitkä, mutta se ei ole tähänkään mennessä joukkueen menoa haitannut. Marseillen ainut tiedossa oleva poissaolo on puolustaja Aymen Abdennour.
Frankfurt on ollut kotikentällään tuhoisa ja onkin viiden ottelun voittoputkessa Commerzbank-Arenalla, Marseille sen sijaan on ollut ongelmissa vieraskentillä. Frankfurt voitti joukkueiden aiemman lohkovaiheen kohtaamisen vaikka joutui pelaamaan viimeiset 30 minuuttia vajaamiehisenä, joka todistaa Frankfurtin olevan joukkueista selvästi vahvempi.
Pelivalintamme otteluun on selkeä; Frankfurt -1, jolloin Frankfurtin voittaessa yhdellä maalilla panos palautuu. Toinen valintamme on pienellä panostuksella Frankfurt yli 2.5 maalia luottaen joukkueen vahvan pelivireen jatkumiseen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ