Eurooppa-liiga to 20.09. klo 19:55

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UEL: PAOK – Chelsea | Sinisten vireelle jatkoa

Mestarien liigan karsinnoista Eurooppa-liigaan pudonnut PAOK on suuren haasteen edessä, kun koko kilpailun ennakkosuosikkeihin lukeutuva Chelsea saapuu Thessalonikiin. Vierailijat lähtevät otteluun oikeutetusti ennakkosuosikkina erinomaisen alkukauden seurauksena, emmekä näe PAOK:in pysäyttävän tätä lentoa.
Eurooppa-liiga on tullut PAOK:lle viime vuosien aikana tutuksi, mutta suurta menestystä kreikkalaisjoukkue ei kilpailusta ole pystynyt haalimaan. Tämän kauden taival Eurokentillä kreikkalaisten osalta näytti hyvinkin vakuuttavalta, kunnes Benfica saapui Toumba Stadiumille ja nöyryytti isäntää 1-4 lukemin. Kreikan liigassa PAOK porskuttaa vakuuttavasti eteenpäin, kun kolmesta ottelusta plakkarissa on täydet 9 pistettä, mutta mitään muuta tämän tasoiselta joukkueelta tämän tasoisessa liigassa ei sovi odottaakkaan.
Maurizio Sarrin luotsaaman Chelsean alkukausi on ollut räjähtävä. Sinisillä on hallussaan Valioliigan kärkipaikka, Sarrin miehistö on voittanut kaikki 5 ottelua. Belgialaistähti Eden Hazard on ollut uskomattomassa iskussa, mies on iskenyt viiteen otteluun viisi maalia. Sinisten hyökkäys on muutenkin ollut priimaa; 14 maalia viidessä ottelussa – luvut puhuvat puolestaan.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Chelsea eteni suoraan Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen sijoituttuaan Valioliigassa viime kaudella viidenneksi. On pieni kysymysmerkki, kuinka paljon painoarvoa Sarri antaa Eurooppa-liigalle, mutta on varmaa että jonkinlaista pelaajarotaatiota tullaan Chelsean puolelta näkemään. Sarri tulee varmasti hyödyntämään pelaajia, jotka jäävät liigassa vähille minuuteille, mutta ovat silti Eurooppa-liigaan erittäin kovia tekijöitä, esimerkiksi Ross Barkley pystyy ottamaan Sinisten keskikentän haltuun.
PAOK:n kokoonpanotilanne on hyvä, poissa on tiedettävästi vain Leo Matos. Chelsean poissaololista on astetta pidempi, Ruben Loftus-Cheek on varmuudella pois, Emerson, Mateo Kovacic sekä Cesc Fabregas ovat vielä kysymysmerkkejä Eurooppa-liigan avaukseen. Poissaolot eivät kuitenkaan Chelsean tilannetta kaada, sillä laadukkaita pelaajia löytyy laajasta materiaalista.
Chelsea on kertoimien valossa ehdoton ennakkosuosikki, ja syystä. Joukkueen materiaali on Eurooppa-liigan ja varsinkin PAOK:ia vastaan suorastaan suvereeni, rotaatiosta ja poissaoloista huolimatta. Chelsean peli on rullannut Valioliigassa niin mallikkaasti, ettei kreikkalaisilla pitäisi olla sanaa sanottavana edes kotikentällään. Chelsean voitto kelpaa erinomaisesti torstai-illan jännäriksi, kovemmat tekijät ottavat lisäksi pienellä tasoituksella.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ