Eurooppa-liiga to 04.10. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UEL: Sarpsborg 08 – Genk | Dominoivatko vieraat jälleen?

Eurooppa-liigan lohkovaiheen toisella kierroksella kohtaavat norjalainen Sarpsborg ja belgialainen Genk. Genk voitti ensimmäisellä kierroksella Malmön 2-0, suorastaan dominoiden peliä – 25 maalintekoyritystä ja kuusi laukausta maalia kohti.
63-37 pallonhallintaprosentti kyseisessä Genkin ensimmäisessä ottelussa ja täysi mylly päällä läpi ottelun. Tämän saman saa todennäköisesti tuta myös Sarpsborg. Maalitykit Leandro Trossard ja Mbwana Samata iskivät Genkin maalit Malmöä vastaan. Kyseiset kaverit sekä Ruslan Malinowsky vastaavatkin pääasiassa vieraiden maalinteosta.
Belgian oman liigan puolella Genk on pelannut loistavasti. Yhdeksään peliin joukkue on kerännyt 23 pistettä ja maaliero on 26:9. Lukemat kertovat vahvaa faktaa joukkueen tehokkuudesta, hyökkäys ja puolustus on formissa tällä hetkellä. Genkiltä poissa kamppailusta ovat Marteen Vandevoordt sekä Vladimir Screciu.
Kotijoukkue Sarpsborg vuorostaan on vetänyt koko kauden täysin vihkoon – joukkue on seitsemän ottelun mittaisessa tappioputkessa. Ensimmäinen Eurooppa-liigan kamppailu päättyi 3-1 tappioon Besiktasia vastaan – ottelu oli Sarpsborgille todella vaikea.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Omassa sarjassaan Norjassa Sarpsborg majailee sijalla yhdeksän. Kärkeen on 20 pistettä ja maaliero on 39:34 – heinä- ja elokuun orastava hyvä vire nosti sarjataulukon osakkeita. Tämänhetkinen vire ei kuitenkaan ole mairitteleva. Tässä kamppailussa vastus on hyökkäävä, joten omissa soi helposti ja Sarpsborgille on luvassa vaikea peli.
Ennakkoasetelmat povaavat ottelusta maalijuhlaa ja nimenomaan vieraiden osalta. Sarpsborg tulee olemaan jatkuvasti vaikeuksissa Genkin loistavan hyökkäyksen kanssa. Ottelu tuleekin kulkemaan vieraiden hallinnassa vahvasti läpi kamppailun.
Kohteelle Genk yli 2,5 maalia saa loistavaa kerrointa 2,85. Genkin vähintään kahden maalin voitto (-1,5) on erinomainen kohde, sillä puolustus on hyvällä tasolla ja hyökkäys sitäkin paremmalla levelillä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ