su 07.11. klo 06:15

Kamaru Usman - Colby Covington

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Usman vs. Covington yli yksi kaikkien aikojen parhaista matseista — miten käy osassa II UFC 268:ssa?

UFC 268: Kamaru Usman vs. Colby Covington 2 tulee olemaan aivan jäätävä ottelu. Ensimmäinen kohtaaminen oli yksi parhaista, nopeatempoisimmista sekä likaisimmista matseista, mitä olemme saaneet ihailla.

“The Nigerian Nightmare” eli Kamaru Usman on tällä hetkellä paras pound-for-pound ottelija rankingeissa ja hänet on viimeksi kukistettu vuonna nakki ja muussi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Colby “Chaos” Covington on ainakin omien sanojensa mukaan cardio-king ja edellinen matsi oli todella tiukka ennen viimeistä ja viidettä erää. Tuomareilla oli ottelu tasan 2-2 pisteillä, mutta enemmistöllä asiantuntijoista oli ottelu Covingtonille 3-1.

UFC Europe

@UFCEurope
This Saturday at #UFC268 in New York City!!

🏆 Kamaru Usman vs Colby Covington
🏆 Rose Namajunas vs Zhang Weili
💥 Justin Gaethje vs Michael Chandler

Mikä on muuttunut viime matsista vai onko mikään?

– Covington on vaihtanut leiriä
– Usmanin nyrkkeily on kehittynyt entisestään
– Tässä kohtaamisessa on suullinen sopimus siitä, että ei painita purettu.

>> Tarkemmat perustelut alla olevasta videosta 22:10 kohdasta eteenpäin

Monesti voittavat ensimmäisen ottelun voittaneet uusinnan ellei ole jotain poikkeuksellista tapahtumaa alla, kuten ensimmäisen erän tyrmäystä tai lukotusta.

On ehkä hieman anti-kliimaksia, että pääotteluun ei ole panoskoko iso, vaan rehellisyyden nimissä on varmaan sellainen 1.5/5 paikallaan. Mutta.

Tässä matsissa kuplii kuitenkin todella paljon pinnan alla, joten on syytä tarttua altavastaajaan ohuesti. Otteluna tulee tämä olemaan aivan järkyttävän hyvä jälleen kerran. Wingsit uuniin ja bisset kalsaan, kohta mennään!