UFC su 07.11. klo 05:45

Rose Namajunas - Weili Zhang

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UFC 268: Rose Namajunas vs. Weili Zhang tittelimatsi voi olla yksi vuoden parhaista kamppailuista

UFC 268 tarjoaa aivan älyttömiä bängereitä pääkortissa, ja Co-Main Event: Rose Namajunas vs. Weili Zhang ei ole poikkeus. Pelissä on kaiken lisäksi vyö.

Edellisessä ottelussa “Thug” Rose nappasi vyön kiinalaiselta Weililtä tyrmäämällä hänet ensimmäisessä erässä. Lopputulema yllätti maailman, sillä closet olivat 1,47 – 2,78 Weilin eduksi. Lienee varmaan turha sanoa, että Uhmapelaajat tipsasivat altavastaajaa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Oli miten oli, niin tässä vihjeessä ei ole tarkoitus mennä detaljitasolle, vaan sen voi tehdä katsomalla alla olevan videon 16:15 kohdasta alkaen.

Kerrataan kuitenkin lyhyesti tärkeimmät:

– Weilin edut nousevat oikeuksiinsa mitä pidemmälle ottelu etenee
– Kertoimet ovat väärin asetettu ainakin yhdellä vedonvälittäjällä

Lapulle tarttuu siis Weili Zhang voitto 1,97 kertoimilla. Tekisi mieli täräyttää vielä isommalla, mutta naisten otteluissa on korkeampi varianssi, joten hillitään hieman panoskokoa. Tämä ottelu voi päättyä monella tapaa, minkä kertoimet paljastavat, mutta ainakin on käsi hyvä.