UFC su 12.12. klo 06:45

Charles Oliveira - Dustin Poirier

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UFC 269: Oliveira vs. Poirier tittelimatsissa on klassikon ainekset

UFC 269 tarjoaa jälleen kerran aivan tajunnan räjäyttävää viihdettä meille. Illan kruunaa 155 paunaisten tittelimatsi Charles Oliveira vs. Dustin Poirier. Tässä ottelussa on myös uskomaton storyline vastoinkäymisistä. Molemmat ansaitsevat kultaa.

Tämä sarja on täynnä tappajia, ja senttiäkään ei saa ilmaiseksi. 155 paunaa on maailman kovin sarja, ja tämä on juuri se painoluokka, missä nopeus ja voima kohtaavat kaikista eniten brutaalisella tavalla.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Tässä voisi jaaritella koko päivän, mutta kannattaa sen sijan katsoa video. Helpompi kuunnella/nähdä kuin lukea. Ainakin tänä päivänä. Kyseinen matsi @ 20:45

Tiivistetään kuitenkin tärkeimmät pointit ottelusta:

1) Oliveiralla on enemmän avaimia voittoon. Hän on UFC:n tappavin lukottaja ja Oliveira omaa myös hyvän pitkän geimin pystyssä, sekä tappavan muay thain sisältä.

UFC

@ufc
Going step-by-step on the RNC that made @CharlesDoBronxs the UFC's submission king 👑

[ #UFC269 | Tomorrow | Live on ESPN+ PPV: ufc.ac/3D4ESiO ]

2) Poirier voittaa nyrkkeilyetäisyydellä ja jos hän satuttaa Oliveiraa, niin on koitos todennäköisesti ohi. Dustin on erinomainen viimeistelijä ja hän omaa hyvän shot selection niissä tilanteissa eikä lyö ohi.

3) Tämä ottelu tulee olemaan pelkkää actionia alusta loppuun. Erät 1-3 suosivat todennäköisesti Oliveiraa ja erät 4-5 Poirieria. On vaikea nähdä tämän menevän tuomariäänille.

UFC

@ufc
The battle for the LW throne is almost here 👑

🏆 @CharlesDoBronxs vs 💎 @DustinPoirier

[ #UFC269 | Saturday | Live on ESPN+ PPV: ufc.ac/3D4ESiO ]

Kuten videossa, niin näin myös täällä. Mestari Oliveiraa lapulle. Jos hän saa matsin mattoon, mikä on todennäköistä, niin saattaa leikki loppua kesken hyvinkin äkkiä.