UFC su 12.12. klo 05:15

Raulian Paiva - Sean O'Malley

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko “Suga Show” UFC 269:ssä?

Suga Show jatkuu jälleen kerran ja odotuksena on näyttävä tyrmäys, jälleen kerran. Tällä kertaa on vastassa Raulian Paiva, joka ei rehellisyyden nimissä ole kovuudestaan huolimatta huippuluokan vastustaja.

Tällä tarkoitan, että Sean O’Malleylle on jälleen kerran heitetty “pummi” vastaan, ja tämän pitäisi olla selvä homma. Vaparissa voi kuitenkin paljon tapahtua ja Suga Sean on rehellisyyden nimissä aivan älyttömän yliarvostettu.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Oli miten oli, niin tiukemmat analyysit löytyvät videolta @ 3:50 kohdasta alkaen

Tärkeimmät pointit miksi pelataan alle 2.5 erää:

1) Sean O’Malleyn pystygeimi on 135 paunaisissa about second to none. O’Malleyn pitäisi nopeuden ja pituuden avulla dominoida Paivaa.
2) Paiva sai edellisessä matsissa O’Malleyn treeniparilta Kyler Phillipsiltä “life changing damage” ensimmäisessä erässä, joten jälkiä on varmasti jäänyt.
3) O’Malley saattaa loukkaantua kesken matsin, mitä olemme jo nähneet pari kertaa. Se ja muut 1/1000 skenaarioista pelaavat myös meidän puoleen. Tosin lasijalat eivät ole 1/1000 tilanteita enää, vaikka kuinka puhuisi hermoista.

Lapulle siis alle 2.5 erää. Ohessa syy miksi.