UFC su 23.01. klo 06:45

Brandon Moreno - Deiveson Figueiredo

125-paunaisten tittelimatsissa nähtävä trilogian viimeinen osa; Brandon Moreno vs. Deiveson Figueiredo tuo veden kielelle!

Vaikka UFC 270 päämatsi varastaa katseet, niin ei co-main event kalpene ollenkaan sen rinnalla. Brandon Moreno vs. Deiveson Figueiredo. 125-paunaisten titteli pelissä.

Figgy ja Moreno ovat käyneet tähän asti jo kaksi veristä sotaa. Ensimmäinen päättyi tasan ja Deiveson “The God of War” Figueiredo säilytti vyönsä. Toisella kerralla voitti Moreno lopulta vakuuttavasti ja hänestä tuli ensimmäinen meksikolainen mestari UFC:ssa. Iso asia kansalle!

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Okei ensinnäkin oli Figuereidon closing odds ensimmäisessä matsissa 1,28 ja toisessa 1,53. Nyt hän on 2,50-tason altavastaaja. Äkkiä se muuttuu. Okei. Miksi näin on tapahtunut?

Moreno oli lopulta melko selkeästi parempi toisessa matsissa. Figueiredon “voittamattomuuden aura on murrettu”. Kysyms kuuluu; mikä on toisin kolmannessa?

Kaksi asiaa. Ensinnäkin on Deiveson Figueiredon painonveto aivan eri mallilla kuin viime kerralla. Hän joutui kuihduttamaan itsensä täysin ja gas tank loppui seinään. Ensimmäisessä matsissa paineisti hän, toisessa Moreno.

Toinen selkeästi tärkeämpi detalji, mikä toki liittyy ensimmäiseen on, että Figueiredo pakkasi kamppeensa Brasiliasta. Kohteena Phoenix, Arizona ja treenaamaan Henry Cejudon valvovan silmän alle. Okei, “aika kova juttu”, entinen mestari ja niin edelleen. Tähän liittyy toki paljon muuta.

Brandon Moreno oli Triple C:n main sparring partner. Kukaan ei tunne Morenoa paremmin kuin Cejudo.

Vaikka Moreno näytti siltä, että hän tulee dominoimaan painoluokkaa toisen matsin perusteella niin en olisi niin varma. Luulen, että Figueiredo voittaa, ja ellei muuta niin ainakin pitäisi arvoa olla tarjolla.

Aivan uskomattoman kiinnostava matsi luvassa ja tästä tulee sotaa. Moreno ei aio luopua vyöstä ja Figueiredo ei aio mennä enää päivääkään ilman vyötä, minkä hän kokee omistavansa. Siksi hän meni suoraan lähteelle ja hankki parhaimmaan mahdollisen ratkaisun tähän tilanteesee, Henry Cejudon.

Joku varmasti voi uskoa, että ylipelaan Cejudon merkitystä yhtälössä, mitä tietyllä lailla teenkin. Lopulta menee kaksi miestä suljettuun häkkiin ja heillä on tuomari mukana jonka tarkoitus on suojella vilpiltä ja kuolemalta.

Vaikutusta ei voi kuitenkaan alleviivaa tarpeeksi. Aivan kuten Moreno näytti uudelta toisessa matsissa, niin uskon, että Figueiredo näyttää uudelta ottelijalta kolmannessa.

10 euroa pelirahaa