Liiga la 22.10. klo 16:00

Uhmapelaajien - Liigalappu

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sopivasti humalahakuinen kokeilu! Jos peesaat Liigalappua, voit voittaa 158€ ja saat ilmaisvetotakuun

Uhmapelaajien Liigalappu on tällä viikolla sopivissa määrin humalahakuinen kokeilu, mutta yhtäaikaisesti laadukas ja tarkkaan valikoitu kokonaisuus. Kolme kohdetta, jotka tipsissä perustellaan, napataan kyytiin ja edukkaalla kupongilla voit netota peräti 158€. Peesaajille on tällä viikolla tarjolla uusi huippuluokan etu, jota ei kannata jättää käyttämättä – kun pelaat tämän vihjeen kohteet 25€ talletuksellasi, saat lisäksi samanarvoisen ilmaisvedon. Lapun osumisella ei ole väliä, sillä saat lisälaakin joka tapauksessa. Tarkemmat ohjeet löydät artikkelin lopusta.

Erityisen herkullisen nimenomaan tästä peliviikonlopusta tekee fakta, että useammassa otteluparissa nähdään toisinnot perjantain kamppailuista. Hämeenlinnassa HPK ja Kärpät pelaavat uudelleen, eikä tähtisikermän performanssi tehokkuudestaan huolimatta edelleenkään täysin vakuuttanut. Pystyykö repaleinen Pallokerho venymään jopa revanssiin, vai saako Kärpät liikaa etua perättäiselle pelipäivälle?

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Kärppien maalilla Leevi Meriläinen on ollut riittävällä tasolla Joel Blomqvistin ollessa sivussa, eikä vieraiden tekeminen siitä ole jäänyt kiinni. Oululaisten pelaaminen on kuitenkin yhä kaukana valmiista, mistä osviittaa antaa historiallisen heikko erikoistilannetilasto alkukauden osalta. Toisaalta ainakaan perjantaina ylivoima-ajalla ei kumpikaan päässyt juhlimaan. Kärpät on mässäillyt todella paljon suhteessa verrattain matalaan maaliodottamaansa – keskikastin tonttimäärällä on syntynyt eniten maaleja koko sarjassa, mikä on melko hämmentävää.

HPK kärsii useista loukkaantumisista, joita on sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Tämä on syytä painaa tiukasti tikunnokkaan lauantain betsivalintaa punnittaessa. Jaksaako kaksi erää oululaisia perjantain 3–4-jatkoaikatappiossa dominoinut Jarno Pikkaraisen miehistö tulla samalla intensiteetillä kehään lauantaina? Kone vaikutti hieman hyytyvän jo edellisen kohtaamisen viimeisessä erässä, jossa oululaiset nousivat kahden maalin tappiolta tasoihin. Liigalapun ensimmäiseksi kohteeksi maistuu varsinaisen peliajan alle 4,5 maalia -kohde. Sami Rajaniemi HPK:n maalilla oli todella hyvä perjantaina ja Kärppien mässäilyssä tulee taatusti seinä vastaan viimeistään joskus.

On se jo uskottava – maalit ovat tiukassa!

Lukko rusikoi Ässät totaalisesti tennisnumeroin 2–6 Isomäessä perjantaina, kun nähtiin kauden ensimmäinen taistelu Satakunnan herruudesta. Revanssimahdollisuutta ei tarvitse kauaa odotella, sillä toinen keskinäinen on luvassa heti lauantaina ja jo kello 16 alkaen Raumalla – muut matsit lauantaina alkavat vasta viideltä. Rehellisesti sanottuna patapaitojen mahdollisuudet voittoon ovat todella alhaiset.

Isäntä on ollut yksi parhaimmin puolustaneista ryhmistä kauden alussa ja sitä vastaan on äärimmäisen hankalaa tehdä maaleja. Ässille kaksi maalia ottelussa eilen oli juhlava suoritus, sillä sen kokonaismaalimäärä kuuden kamppailun otannalla on neljä osumaa. Karri Kiven miehistön maalintekopelaaminen tuskin varsinkaan helpottuu Äijänsuolle siirryttäessä ja vieraiden kautta otetaan kohteeksi Ässät alle 1,5 maalia.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä kohteena Liigalapulle nostetaan alle 4,5 maalia (varsinainen) Lahdessa, jossa Pelicans saa vieraakseen kaksijakoisesti sesonkinsa aloittaneen HIFK:n. Monilla joukkueilla on tuntunut olevan ongelmia maalinteon suhteen, mutta Pelicansin osalta on nähty hieman samaa kuin esimerkiksi Kärpillä. Tilanteita tulee toki jonkin verran, mutta maalimäärä suhteessa luotuihin paikkoihin on korkea. HIFK on puolestaan tehnyt vaivaiset 22 maalia 12 ottelussaan ja ylivoiman onnistumisprosentti 6,67% on huonoin koko sarjassa.

Peesaa 25€ ja saat ilmaisvetotakuun!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun peesaat 25€ panoksella Liigalappua, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Näin voit siis lyödä Uhmapelaajien laatiman kupongin tulille käytännössä ilman riskiä, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

LIIGALAPPU

Näin saat 25€ lisävedon Liigalapun avulla:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö yllä oleva kuponki tulille talletuksellasi.
4. Jos kuponki kilisee maaliin, saat 157,75€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.