Valioliiga la 15.10. klo 16:58

Vakioveikkaus - Brittifutis

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ohhoh! Taas on Vakiossa houkutteleva menyy!

Viime viikon vakio oli todella haastava, eikä vihjeillämme tullut kuin kokemusta. Tästä lamaantumatta käymme jo ajoissa viikolla uuden Vakion kimppuun. Klassisen brittivakion täysosumille on luvassa n. 140 000 euron potti. Valioliigamatseja pelataan lauantaina vain neljä, joten valtaosa kohteista on Championshipistä.

Keskiviikkoon mennessä moni klassinen vakiopappa on saanut kuponkinsa sisään, ja jotkut peliprosentit ovat kauniisti sanottuna eksoottisia. Käydäänpä ideat läpi ja isketään vihje-lapetti tiskiin. Järjestelmä on suoraan peesattuna 54€ hintainen.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

Raastepöydästä voi aloittaa:

2 Fulham – Bournemouth (1) pelattu 52%, vetomarkkinat 52%

Fulhamilla on suvantovaihe menossa hyvän kauden aloituksen jälkeen, ja Bournemouth on saanut ilahduttavasti aktiaan kasaan alkukauden romahdusten jälkeen. Bournemouth on käyttänyt helpommat vastukset optimaalisesti hyväkseen, ja taulu näyttää jo liian korealta. Vaikka tämä tekee varmasti eetvarttia joukkueen kollektiiviselle itseluottamukselle, vie kovaluokkaisempi Fulham tämän matsin nimiinsä vähintään peliprosenttien vertaisesti.

Fulham Football Club

@FulhamFC
A first Fulham goal for @andrinhopereira. 🦸‍♂️

#FFC

3 Wolves – Nottingham (1) pelattu 55, vetomarkkinat 57%

Tässä kohtaa kaksi tuloksellisesti heikoissa kantimissa olevaa joukkuetta. Erona näillä on se, että Nottingham on vielä huonompi – se on suoraan sanottuna huonoin. Joukkueessa ei ole minkäänlaista koheesiota, ja se on ehdoton ykkössuosikki tämän kauden putoamisveikkauksissa. Wolvesilla on heikko tulosrivi, mutta vastuksetkin ovat olleet eri luokkaa.

Pääruuassa ennakkoluulottomat mausteet:

5 Middlesbrough – Blackburn (1) pelattu 34%, vetomarkkinat 48%

Boro jatkaa hämmentävän heikolla sykkeellä kautta. Blackburn puolestaan voittaa ja häviää vuorotellen. Vaikea uskoa, että Boron taaperrus tulee ikuisesti jatkumaan. Psykologisesti tämä on äärimmäisen hankala ykkösrasti, mutta vaihtoehtoja ei ole: altavastaajana selkeä ykkönen tähän.

9 Reading – West Bromwich (2) pelattu 24%, vetomarkkinat 45%

WBA hankkiutui viimein eroon alunperinkin mystisesti tehtävään nimetystä Steve Brucesta. Väliaikaisenkin managerin käsissä uuteen alkuun on nyt astetta helpompi uskoa, kun vanha lyijyliivi ei ole enää menestyksen tiellä. Ylisuorittanut Reading on täysin mahdollista kaataa vieraissakin – oikea todennäköisyys on jopa 15 yksikköä peliprosenttia suurempi.

12 Bristol C – Millwall (X2) pelattu 25% ja 26%, vetomarkkinat 29% ja 32%

Bristol Cityn tulosrivi alkaa olla ikävää luettavaa. Viime viikonlopun perusteella vieraileva Millwall on paremmassa iskussa, ja Timo Soinin suosikkijengillä ei lisäksi ole viikkopeliä rasitteenaan. Sekä risti että kakkonen ovat mukavasti alipelattuja, joten tästä saadaan mukava vastapeli monokansan valintaan.