Valioliiga la 29.10. klo 16:58

Vakioveikkaus - Brittifutis

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ai että – lauantaivakio tarjoaa jännättävää myöhäisiltaan asti!

Lauantain vakioveikkauksessa on monta miellyttävää piirrettä. Ensinnäkin Valioliigan määrä on tavallista suurempi, sillä peräti seitsemän ottelua vakiokuitilla on korkeimmalta sarjatasolta. Toisekseen taitavimmat osumanjahtaajat saavat puristella vakioriviään aina myöhäisiltaan asti, sillä vasta Suomen aikaa klo 21:45 alkava Liverpool – Leeds päättää lauantain vakiorivin.

Viime lauantain vihjerivissä oli yksittäisiä onnistumisia, mutta kokonaisuudessaan oli tyytyminen 10 oikein tulokseen. Täysosumille on tällä kertaa jaossa n. 150 000 euroa, ja jo keskiviikkona on aika kaivaa poikkeavuudet alkuviikon peliprosenttien ja kylmän todellisuuden väliltä. Spekuloinnin helmenä on syntynyt 48 euron vakiovihjerivi, joka on nähtävillä artikkelin lopuksi. Seuraavaksi käydään tämän viikon nostot läpi.

Suosikkivarma on veikkaajan paras kaveri

2 Bournemouth – Tottenham (2), pelattu 54%, vetomarkkinat 58%

Bournemouthin suonenveto alkaa olla ohi, ja Valioliigassa alla on kaksi tappiota ja tasapeli. Taitojensa ylärajoilla operoiva sympaattinen joukkue taistelee kynsin ja hampain, mutta tasoero isoihin on julma. Tottenhamillakaan ei ole helppoa – viikonloppuna tuli kotona käkeen Newcastlelta, ja keskiviikkona pelataan huipputärkeä UCL-peli Sportingia vastaan. Ei vierasvoitto silti ainakaan ylipelattu ole.

7 Liverpool – Leeds (1), pelattu 74%, vetomarkkinat 72%

Pool kapsahti Nottinhgamin vieraana häviöön, mikä ei ole hyvä referenssi, vaikka tappio ansaitsematon olikin. Leeds on sarjan hännillä, ja kriisijoukkueen valmentajanvaihtoa odoteltiin jo välittömästi surkean Fulham-tappion jälkeen. Poolilla on vielä iltapuhdetta keskiviikkona, kun europelissä vastaan tulee Ajax. On silti vaikea kuvitella, että Jürgen Kloppin suojatit missaisivat tämän matsin.

Premier League

@premierleague
How the #PL table is looking after Matchweek 13 👇

12 Burnley – Reading (1), pelattu 65%, vetomarkkinat 61%

Hieman tässä haisee ylipelattu suosikki, mutta Vakiossa on pakko välillä tehdä kompromisseja. Joka tapauksessa Burnleyn peli kulkee hienosti, eikä nousu Valioliigaan järkyttäisi ketään. Viikolla kaatui Norwich lukemin 1-0. Readingilla oli suvantovaihe, joka stoppasi ainakin hetkeksi viime viikonloppuna, kun Bristol City kaatui hienosti. Ei Reading silti ole lähimainkaan sarjan huippujen tasoa.

Yllärit ovat vakion suola

5 Brentford – Wolves (2), pelattu 22%, vetomarkkinat 29%

Fiksusti valmennettu ja innovatiivinen Brentford on ulosmitannut materiaalistaan hyvin tulosta irti, vaikkakin esitys Aston Villaa vastaan oli viimeksi todella pliisu. Wolves on ollut sarjan tehottomin joukkue, mutta Leicesteriltä se sai pelitapahtumiin nähden turhankin pahasti kuonoonsa. Ei näillä joukkueilla perustasossa ole ihmeellistä eroa, ja 22% on aivan liian vähän. Rohkea ideapiikki tästä.

Haluatko ottaa osaa suuren maailman vakioihin? Mr Greenin Jackpot- ja Colossus-vedot ovat sinua varten. Pitkät listat haastavia pelejä, ja kansainvälinen rinki on väljä. Rekkaa sisään Mr Greenille!

8 Norwich – Stoke (X2), pelattu 22%/19%, vetomarkkinat 26%/21%

Norwichin tulosrivi alkaa olla todella synkkä. Tiistaina tuli tappio Burnleylle, ja samalla lisärasitusta ennen viikonlopun peliä. Tilanne alkaa olla siinä mielessä kiperä, että Dean Smith saa pian huolestua työpaikkansa suhteen. Stoke on kuitannut pari sinällään ansiotonta tappiota, ja tarvitsee lisää pisteitä. Peliprosenteissa Norwichin tämänhetkistä etua on liioiteltu, joten ristikakkonen on paikallaan. Kohta on jo viikonloppu ja brittifutis!