Valioliiga la 22.10. klo 16:58

Vakioveikkaus - Brittifutis

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tsuh tsuh – vakiojuna puksuttaa kohti lauantaita!

Lauantaivakion psyykit otetaan tiskille jo pikkulauantaina – kattaus on pikkuriikkisen tavanomaisesta poikkeava, sillä Valioliigan ja Championshipin lisäksi riviin mahtuu yksi ottelu kolmannelta sarjatasolta League Onesta. Brittivakion kaikki kohteet naaraaville on jaossa rahaa noin 150 000 euron verran.

Vihjerivi on tällä kertaa 48 euron kokoinen, ja tuttuun tapaan se tarjoaa sekä luottamuksen herättäviä suosikkeja että yllättäjiä, jotka kansa on syystä tai toisesta unohtanut. Katsotaan lauantain mielenkiintoisimmat nostot ja itse vihjerivi.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Suosikkivarmat:

2 Manchester City – Brighton (1), pelattu 76%, vetomarkkinat 80%

City kapsahti sunnuntaina sarjakauden ensimmäiseen tappioon, eikä esityksessä ollut aivan tuttua tenhoa Poolia vastaan. Maaliodottamankin suhteen City oli huonompi, mutta lopulta ottelu ratkesi yhteen puolustusvirheeseen. Brighton luo maalipaikkoja, mutta niiden hyödyntäminen on ollut kolmessa viime pelissä aivan ylivoimaisen vaikeaa. Alipelattuja suosikkivarmoja ei ole rivissä ikinä liikaa, siispä tästä kotivoitto kirkuen mukaan.

13 Forest Green – Portsmouth (2), pelattu 49%, vetomarkkinat 51%

Forest Greenillä ei ole ollut sarjanousijana kovinkaan helppoa ykkösliigassa, ja tätä menoa se joutuu taistelemaan tosissaan sarjapaikasta. Kotonakaan ei ole ollut kovin helppoa, sillä seitsemästä kotiottelusta viisi on päättynyt tappioon. Portsmouthilla on pieni suvantokausi meneillään, mutta tasoeroa isäntiin on runsaahkosti, ja tämä on suhteellisen maistuva kakkonen.

Haluatko ottaa osaa suuren maailman vakioihin? Mr Greenin Jackpot- ja Colossus-vedot ovat sinua varten. Pitkät listat haastavia pelejä, ja kansainvälinen rinki on väljä. Rekkaa sisään Mr Greenille!

Ideamerkit:

3 Everton – Crystal Palace (2), pelattu 25%, vetomarkkinat 32%

Evertonilla ei ollut Spursin kanssa odotetusti nokan koputtamista. Suoraviivainen Toffees väläyttelee, mutta ei silti vakuuta. Crystal Palace ehti pelata viikkopelin jo tiistaina, ja oli jälleen tasapainoinen Wolves-voitossaan. Tasoero vieraiden hyväksi saa pientä lisähyvää päivän lepoedun muodossa, joten tästä rohkeaksi ideamerkiksi kakkonen.

Premier League

@premierleague
The Eagles come from behind, lifting themselves into the top half ⬆️

#CRYWOL

7 Millwall – West Bromwich (2), pelattu 25%, vetomarkkinat 37%

Millwall viilettää kahden voiton putkessa – viikkomatsi on tätä kirjoitettaessa vielä edessä. West Bromwich sortui omassa viikkomatsissaan kotitappioon ja oli pettymys – kannattaa joka tapauksessa huomata vieraiden lepoetu. WBA:lla on perusluokallaan ja uudella valmennuksellaan tulevina viikkoina kuitenkin aineksia ideajoukkueeksi, ja tässä aikaiset prosentit ovat hirvittävästi liian alhaalla – WBA siis kuitille varmaksi.

10 Stoke – Coventry (2), pelattu 17%, vetomarkkinat 29%

Coventryn sarjasijoitus rästipeleineen aiheuttaa julmaa aliarvioimista vakiokansalta. Stoke onnistui tiistaina häviämään jotenkin Rotherhamille hallinnastaan huolimatta – Coventry pelaa keskiviikkona ja huilii siis päivän vähemmän. Viikonlopun vierasvoitto Cardiffista nostaa toivoa, eikä Coventry todellakaan näytä putoajalta – saati sitten heikommalta kuin lauantain isännät. Stokelle niukahkoa suosikkiasemaa tarjolla, ja Coventrylle ideamerkkiä kuponkiin.