Valioliiga la 12.11. klo 16:58

Vakioveikkaus - Brittifutis

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lauantaivakiossa Valioliigaa viimeisen kerran ennen kisataukoa!

Vielä tämän viikon lauantaina lauantaivakio kulkee normaaleja latuja, mutta sitten Englannin pääsarjat hiljenevät jalkapallon MM-kisojen ajaksi. Lauantaivakiossa on puntaroitavana seitsemän Valioliigamatsia sekä kuusi Championshipin kamppailua. Tällä viikolla veli Veikkaus menee voitonjaossa aivan normaalilatuja, ja niinpä täysosumille on jaossa n. 150 000 euroa.

Viime viikolla vihjattua yhdeksää oikein -tulosta lähdetään parantamaan uudella innolla. Viikon 64 euroa maksavaan vihjeriviin on naarattu turvallisimman oloiset suosikit sekä parhaalta tuntuvat potinnostajat. Vakio tuo valoa marraskuiseen lauantai-iltaan – lue askelmerkit alta ja pistä lappu vetämään!

Turvaa varmoista:

1 Wolves – Arsenal (2) pelattu 60%, markkinat 62%

Wolvesilla alkaa olla sarjan tyvipäässä jo oikea hätä, kun taas Tykkimiehet ovat syksyn joukkue. Muiden takaiskujen jatkoksi tullut kotitappio Brightonille ei lupaillut ihmeitä jatkoonkaan. Arsenal puolestaan oli selityksittä Chelseaa parempi ja tulee tähänkin otteluun jättisuosikkina – todennäköisyys on vähintään yhtä hulppea kuin tämänhetkiset peliprosentit.

Arsenal

@Arsenal
🤩 Derby day scenes
🔊 That noise from the crowd
❤️ Pure passion from the boss

Relive Sunday’s win over Chelsea with @m8arteta on the touchline ✊

4 Tottenham – Leeds (1) pelattu 68%, markkinat 60%

Tottenhamin kotiottelu Poolia vastaan päättyi tappioon puolustusvirheiden vuoksi. Poissaolot hieman sotkevat Spursin peliä, vaikka ylöspäin ilme olikin hyvä viikonloppuna. Leeds on noussut kahdella taisteluvoitolla murheen alhosta, ja pahin kriisi seurassa on ainakin väliaikaisesti ohi. Spurs on joka tapauksessa tuntuvasti vahvempi joukkue, eikä pisteputken jatkaminen ole Leedsille helppoa.


Kansan kanssa eri mieltä:

8 Norwich – Middlesbrough (X2) pelattu 19%/16%, markkinat 28%/28%

Oli kyse sitten Teemu Pukista vai Boron alisuorittamisesta, kansalle tuttu Norwich on tälläkin viikolla roimasti vedetty yli. Norwich on tuloksellisesti ollut parempi, muttei näiden joukkueiden tasoero ole merkittävä. Siksi Norwich kannattaa laistaa ja iskeä ristikakkosta kuitille. Kyllä Boron hallinta jossain vaiheessa jalostuu voitoiksikin.

Haluatko ottaa osaa suuren maailman vakioihin? Mr Greenin Jackpot- ja Colossus-vedot ovat sinua varten. Pitkät listat haastavia pelejä, ja kansainvälinen rinki on väljä. Rekkaa sisään Mr Greenille!

9 Preston – Millwall (X2) pelattu 29%/22%, markkinat 31%/31%

Preston on nosteessa, ja kolkuttelee jo play-off viivaa kolmen voiton jälkeen. Millwall ei pystynyt hallinnasta ja miesylivoimasta huolimatta voittamaan Hullia. Ehkä myös tämän vuoksi joukkue on jäänyt alkuviikon ruksituksessa alipelatuksi, ja perustasoltaan korkeintaan samantasoinen Preston nauttii yliarvostusta. Ei tähän jää muuta mahdollisuutta kuin jättää isännät kansalle.

13 Bristol C – Watford (X2) pelattu 28%/34%, markkinat 29%/40%

Watford on sekä sarjataulukossa että rankingissa joukkueista vahvempi, eikä se luonnollisesti ole tässä taistossa altavastaajan asemassa. Bristol Cityn esitykset eivät nyt ihan hirveästi ole hurmanneet, ja kotiedullakin ryyditettynä se soittaa tässä matsissa lähtökohtaisesti toista viulua. Ihan eivät cojonesit riitä pelkkään kakkoseen, vaan ristivarmistus on tässäkin kohteessa paikallaan.