Valioliiga la 05.11. klo 16:58

Vakioveikkaus - Bonuskierros

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vakiossa bonuskierros – ota osaa 400 000€ jahtiin!

Viime viikon vakiovihjeessä saatiin kymmenen oikein – nilkoille tuli Liverpoolin heikon suorittamisen vuoksi, ja Norwich oli kuin olikin kansan prosenttien väärti. Eli tällä kertaa saatiin vain hiluja takaisin. Tällä viikolla on Vakiossa todella mukava bonus: 13 oikein tuloksille lisätään 200 000 euroa, joka lisää täysosumille sihdatun rahan peräti 400 kiloon. Tämän perässä kannattaa jo vakiota psyykatakin!

Tämän lauantain vakiossa setup on sangen klassinen: kohteet 1-5 ovat valioliigaa, ja loput kahdeksan kohdetta toiselta sarjatasolta Championshipistä. Käydään kohteita läpi ja otetaan tiukkaa positiota kansan prosentteja vastaan – poikkeamia oikeaan tasoon löytyy tässä vaiheessa useita. Bonarikierroksella tehdään hieman totuttua suurempi 72 euron vihjesysteemi.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

 

Suosikkivarmat pinoon:

1 Manchester City – Fulham (1), pelattu 80%, vetomarkkinat 86%

Manchester Cityn isoin kysymys tähän peliin on Erling Braut Hålandin pelikunto. Vaikka supertykki ei olisikaan tässä matsissa mukana, ylittää Cityn voiton todennäköisyys kansan ruksaaman 80 prosenttia. Viikolla City pelaa Mestarien liigaa, mutta Pep Guardiola kierrättänee miehistöään panoksettomassa pelissä. Fulham on sarjataulukossa komeasti seitsemäntenä, mutta tasoeroa Citizensiin on noin valovuosi.

Haluatko ottaa osaa suuren maailman vakioihin? Mr Greenin Jackpot- ja Colossus-vedot ovat sinua varten. Pitkät listat haastavia pelejä, ja kansainvälinen rinki on väljä. Rekkaa sisään Mr Greenille!

7 Middlesbrough – Bristol C (1), pelattu 49%, vetomarkkinat 54%

Middlesbroughin alisuorittaminen jatkui viime viikonloppuna uuden managerin alaisuudessa, mutta tiistai-iltana saatiin vierasvoitto Hullista. Tämän luulisi avaavan lukkoja, ja Michael Carrick tuo joukkonsa lauantaina isona suosikkina kotikentälle. Bristol City on muutaman sijan sarjataulukossa Boron edellä, mutta tätä positiota voisi kuvailla kliseellä valhe-emävalhe-sarjataulukko. Boro on joukkueista hirmuisesti parempi, kun vaan käyttää paikkansa hyväkseen.

 

Ideat nippuun:

4 Nottingham – Brentford (2), pelattu 36%, vetomarkkinat 37%

Sanotaan se nyt suoraan, kun ei nätimminkään oikein osaa: Nottingham on Valioliigan huonoin joukkue. Tähän mennessä on päästy siihen asti, että puolustuslinjassa osataan jo vieruskaverin nimi, mutta ei paljon muuta. Brentford pelaa peruslaadukkaasti matsista toiseen, eikä suurempia heittelyjä ilmene. Vieraat ovat suosikkeja ja jäävät piikiksi.

5 Everton – Leicester (2), pelattu 27%, vetomarkkinat 32%

Tähänkin kohteeseen saadaan sarjataulukkoharha, sillä Everton ei ole Leicesteriä parempi joukkue – kertoivat tähänastiset tulokset mitä tahansa. Leicester on heräämässä, eikä niukkaa City-tappiota viime viikonlopulta kannata huomioida mitenkään. Everton haki Fulhamilta pisteen, muttei suuremmin vakuuttanut. Tämä on suunnilleen tasabuukki, ja vieraille jää vakiossa hyvää.

8 QPR – West Bromwich (X2), pelattu 20%/17%, vetomarkkinat 28%/34%

West Bromwichilla on uunituore valmennus, ja uudella setupilla sen voisi odottaa lukeutuvan lähitulevaisuuden nouseviin joukkueisiin. QPR on pärjännyt tähän asti suorastaan hämmentävän hyvin, mutta on vielä tyystin hämärän peitossa, onko siitä play off -joukkueeksi keväällä. Vetomarkkinat tunnistavat WBA:n potentiaalin pelikansaa paremmin, ja tähän maistuu ristikakkonen voimallisesti.