UHMAPELAAJAT la 08.10. klo 16:58

Vakioveikkaus - Jackpot

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vakiossa täysosumille peräti 400 000 euroa – näillä ideoilla potti voi olla sinun!

Veikkaus on hövelillä päällä, ja 13 oikein veikanneille vakioniekoille on luvassa ylimääräistä rahaa: voittoluokan bonarin myötä täysosumille lohkottu jakosumma nousee kaikkiaan 400 000 euroon. Tämä aiheuttaa Vakioon pelillistä etua – tosin myös viisaan rahan määrä pelissä kasvaa samassa suhteessa.

Vakion setup on klassinen: listalla on viisi Valioliigan ja kahdeksan Championshipin matsia. Palautusaika päättyy lauantaina 8.10. klo 16:58, ja rivi on valmis puoli kymmeneen mennessä, kun Brighton ja Tottenham ovat saaneet oman matsinsa pelattua. Ja ideoita – niitä löytyy jälleen mukavasti. Uhmapelaajien vihjerivi Vakioveikkaukseen kustantaa 54 euroa, ja rivi on nähtävillä artikkelin lopussa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Suosikkivarmat

1 Manchester City – Southampton (1), pelattu 85% / vetomarkkinat 88%

Manchester Cityn kanssa loppuvat tällä kaudella ylisanat. Viime viikonloppuna Erling Haaland ja Phil Foden iskivät hattutempun mieheen Manchesterin paikallisessa. Omassa roolissaan maailman paras Kevin De Bruyne järjestelee varsinkin Haalandille riittävät tontit, ja tehot ovat uskomattomalla tasolla. Southampton ei riitä tässä kyydissä ollenkaan – kyseessä on jopa alipelattu kohde näilläkin prosenteilla.

Premier League

@premierleague
⚽️ ⚽️ ⚽️

@ErlingHaaland already has three #PL hat-tricks, as many as these previous Golden Boot winners! 😲

3 Newcastle – Brentford (1), pelattu 56% / vetomarkkinat 55%

Ison rahan avulla nousua jalkapallomaailman huipulle tekevä Newcastle otti pitkästä aikaa voiton, kun vajaalla pelannut Fulham kaatui komeasti. Parannuspotentiaalia riittää yhä, ja luokkaa heikompi Brentford tulee olemaan lauantaina helisemässä. Kyseessä on melko lailla oikein pelattu suosikkivarma.

Haluatko ottaa osaa suuren maailman vakioihin? Mr Greenin Colossus-vedot ovat sinua varten. Pitkät listat haastavia pelejä, ja kansainvälinen rinki on väljä. Rekkaa sisään Mr Greenille!

Näkemystä kehiin

4 Bournemouth – Leicester (2), pelattu 39% / vetomarkkinat 47%

Leicester on kansainvälisten vetomarkkinoidenkin mielestä selkeästi alirastattu vierassuosikki. Alkukauden varjojen mailla vaeltanut porukka näytti maanantaina olevansa kukinnollaan, ja junttasi umpihuonon Nottinghamin maan rakoon. Voittotilin lisäksi varmasti moni henkinen lukkokin aukesi samalla, ja Leicesterin pitää olla kevyttä Bournemouthia vastaan vieraissakin iso suosikki.

7 Millwall – Middlesbrough (2), pelattu 25% / vetomarkkinat 36%

Vetomarkkinat ovat samaa mieltä Borosta kuin Leicesteristäkin. Boron kausi alkaa saada jo surkuhupaisia piirteitä, kun pisteitä ei tule ollenkaan esitysten mukaan. Tätä kirjoitettaessa keskiviikkona päästään koettamaan vielä onnea Birminghamia vastaan. Millwall ei ole perustasoltaan vieraitten veroinen nippu, joten otetaan tähän kohteeseen rajusti kantaa.

12 Birmingham – Bristol C (X2), pelattu 28% ja 26% / vetomarkkinat 28% ja 35%

Tähän matsiin lykitään ristikakkosta, josta varsinkin vierasvoitossa on valueta. Kuntopuntarissa isännät ovat niskan päällä, mutta Birmingham on joukkueista auttamatta kevyempi, eikä se ole sen kummempi suosikki tässä ottelussa. Bristol Cityllä on lisäksi päivän lepoetu viikko-otteluiden jälkeen.