Valioliiga su 01.01. klo 15:58

Vakioveikkaus - Brittifutis

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vakiojännää uuden vuoden oloihin – koppaa tipsit tästä!

Vuodenvaihteen Vakiossa on mukana brittifutiksen kolme kerrosta: otteluita on Valioliigasta, Championshipistä sekä League Onesta. Uuden vuoden vakiokierros on jakosummaltaan täysin normiluokkaa, joten 13 oikein tuloksille on jaossa n. 120 000 euron potti.

Huomattavaa on, että Viikon päävakio ratkaistaan poikkeuksellisesti vasta sunnuntaina, joten tässä on loistava tilaisuus ottaa rennosti ja puristella lappua – varsinkin, jos uuden vuoden vastaanotto on mennyt odotettua vauhdikkaammin. Lappu on tällä kertaa 64 euron hintainen, jos sen peesaa sellaisenaan. Helppoa kierrosta tuskin kukaan on odottanut, eikä sellaista saatukaan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tukipilarit ensin:

2 Nottingham – Chelsea (2), pelattu 59%, markkinat 57%

Nottingham vaikutti alkukaudella täysin pomminvarmalta putoajalta, mutta enää ei homma ole niin saletissa, vaikka viikolla Manchester Unitedilta selkeästi kuonoon tulikin. Forest muistuttaa sentään jo Valioliigajoukkuetta. Kovat ottelut jatkuvat, sillä alkukaudella pettänyt Chelsea on tasokas nippu. Alla on ansaittu voitto Bournemouthista, ja vieraissakin lontoolaiset ovat lähes peliprosenttiensa väärtejä.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Placed to perfection! 🥳

9 Portsmouth – Charlton (1) pelattu 48%, markkinat 46%

Umpiseinien löytäminen on tällä kierroksella todella haastavaa. Esille nostetaan League Onesta tämä herkkupala. Psykologisesti Portsmouth on vaikea piikki, sillä Pompeyllä on huono jakso alla. Samaa voi sanoa myös Charltonista, joka ei ole aivan isäntien veroinen yhdistelmä. Odotetaan tähän Pompeyn maalihanojen aukeamista ja kotivoittoa.

Pallo on pyöreä:

10 Oxford – Exeter (2) pelattu 19%, markkinat 26%

Oxford pelasi loppuvuodesta pitkään tappioitta, mutta Ipswichiä vastaan keltaiset olivat täysin voimattomia. Mikään yllätys ei tappio ollut, sillä United on sarjan parhaita joukkueita selkeästi perässä perusluokassa. Exeterin taulu ei ole korea, mutta isäntiä heikompi yhdistelmä se ei missään tapauksessa ole. Niinpä alle 20% kannatus on auttamatta liian matala, ja tästä otetaan aggressiivinen altavastaajapiikki.


Haluatko ottaa osaa suuren maailman vakioihin? Mr Greenin Jackpot- ja Colossus-vedot ovat sinua varten. Pitkät listat haastavia pelejä, ja kansainvälinen rinki on väljä. Rekkaa sisään Mr Greenille!


11 Morecambe – Burton (2) pelattu 34%, markkinat 38%

Paljon pitää meiningin muuttua, jotta Morecambe säilyisi sarjassa – sen verran rujoa on touhu ollut. Myös Burton on ollut vaikeuksissa, sillä voittaminen on tuntunut välillä ylivoimaiselta. Kuitenkin viimeksi se oli keskikastin Lincolnia vastaan suorastaan häikäisevän hyvä. Tässä kakkosvarma on lähinnä kannanotto ruikkuisia isäntiä vastaan: Burton on tarpeeksi paljon luokkaisampi porukka, jotta vieraissakin se on suosikki.