FA Cup la 07.01. klo 16:58

Vakioveikkaus - FA Cup

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Erilainen vakiokierros tulossa – FA Cupissa tiedot punnitaan!

Kalenterivuosi alkaa perinteisesti Englannissa FA Cupin kolmannella kierroksella, mihin tulevat mukaan kaikki joukkueet Valioliigaa myöten. FA Cupissa saadaan lapulle mielenkiintoisia kohtaamisia, ja joukkueiden perustasot sekä vireet tulevat entistä tarkemmin puntariin. Kansan prosentit voivat näillä kierroksella olla hyvinkin yllättäviä, ja tähän pyritään tarttumaan kiinni kaksin käsin.

Uhmapelaajien vakiolappu on tällä kertaa 72 euron hintainen. Lauantaivakiossa 13 oikein veikanneille on luvassa n. 120 000 euron potti, ja nyt pitäisi saada selko juuri niistä kohteista, missä vanha kunnon cup-romantiikka nostaa yllätysten muodossa päätään – tosin prosenttien myötä tällä kertaa joudutaan olemaan useammin korkeammalla pelaavien suosikkien matkassa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Suosikkien prosentit yllättävät:

3 Sheffield W – Newcastle (2) pelattu 56%, markkinat 67%

Tässä kohteessa vetomarkkinat ovat oikeassa ja kansa väärässä. Vaikka Sheffield Wednesday kuuluu League Onen eliittiin, sillä on matkaa suurseurastatukseen nousseeseen Newcastleen, jolla on varaa heittää tähän matsiin tuoreita jalkoja kentälle ilman, että taso laskee ratkaisevasti. Newcastlella on ollut hieman haasteita maalinteon kanssa, mutta ei pisteen hakeminen Arsenalilta ole mikään huono referenssi.

7 Hull – Fulham (2) pelattu 45%, markkinat 63%

Kansa on ruksinut tämänkin kohteen kerrassaan jännästi. Hullin tulosrivi on Championshipissä kaunistunut helpon ohjelman myötä, mutta Fulham on toista maata. Mökkiläiset paistattelevat Valioliigassa kolmen ottelun voittoputkessa, ja toisen sarjatason alemman keskikastin Hullin se voittaa vieraissa paljon useammin kuin joka toinen kerta.

Emirates FA Cup

@EmiratesFACup
A recap of @ChesterfieldFC's #EmiratesFACup second round heroics, as The Spireites sealed a spot in this weekend's third round! 🏆

Can they do it again this weekend? 👀

13 Chesterfield – West Bromwich (2) pelattu 51%, markkinat 59%

Chesterfield ponnistaa EFL:n ulkopuolisesta National Leaguesta, jonka kärkiporukkaan se tällä hetkellä kuuluu. Vastus kovenee viime kierroksen AFC Wimbledonista tuntuvasti, sillä West Bromwich on alkanut pelaamaan todella hyvin Steve Brucen kanssa tehdyn harharetken jälkeen. Se etenee voittoputkessa kohti Championshipin kuuden sakkia ja nousu-playoffeja. Tästä hyvä alipelattu vierasvarma.

Pari dogia, kiitos:

2 Brentford – West Ham (X2) pelattu 26%/27%, markkinat 29%/33%

Tästä kohteesta voidaan olla montaa mieltä, mutta Brentford ei voi olla yli 40% suosikki, vaikka tätä herkkupalaa miten päin kääntelisi. Viime viikon voitto vastaavasta ottelusta perustui Hammersin virhealttiuteen. Brentfordissa tehdään prosentintarkkaa työtä ja etua revitään sieltä, mistä se ylipäätään on mahdollista. Hammers ei ole näistä joukkueista kuitenkaan huonompi.


Haluatko ottaa osaa suuren maailman vakioihin? Mr Greenin Jackpot- ja Colossus-vedot ovat sinua varten. Pitkät listat haastavia pelejä, ja kansainvälinen rinki on väljä. Rekkaa sisään Mr Greenille!


8 Millwall – Sheffield United (X2) pelattu 24%/29%, markkinat 29%/37%

Tässä ottelussa pelikansa on selvinnyt yhden sarjataulukon sihtaamisella. Kotivahva Millwall on noussut sarjassa jo play off-viivalle, ja Sheffield United on suoraan nousuun oikeuttavassa vauhdissa. Lähtökohtaisesti vieraat ovat tasokkaampi nippu, ja vaikka vieraspeli ja FA Cup tuovat kysymysmerkkejä skenaarioon. Ei Millwall kuitenkaan ole lähimainkaan peliprosenttiensa veroinen suosikki, ja tämän tietävät oikean rahan liikettä seuraavat vetomarkkinatkin.