FA Cup la 28.01. klo 16:58

Vakioveikkaus - Brittifutis

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hei jalkapalloromantikko! FA Cupia Vakiossa – rivi sisään ja puristelua!

Vakioveikkauksen runko on tällä viikolla FA Cupissa – tosin myös jo cupista pudonneitten joukkueiden sarjapelejä on kahdelta tasolta yhteensä neljä kappaletta. FA Cupissa iso kysymys on joukkueiden kierrättäminen, joka tässä vaiheessa viikkoa on vielä hieman arvoitus – isommat joukkueet tulevat väistämättä kierrättämään miehistöä, mutta touhun mittasuhteet ovat vielä hieman hakusessa.

Viime viikon rivi ei antanut juhlinnan aihetta, mutta uutta matoa laitetaan koukkuun ponnekkaasti. Sellaisenaan peesattuna rivi kustantaa tutut 54 euroa. Tällä kertaa ei haeta mitään ultravaikeaa yllättäjäriviä, vaan monet kannanotoista ovat juuri suosikkien menestyksen puolesta. Yllätyksiä on tulossa, mutta niiden hakeminen kuitille on A ja O.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Emirates FA Cup

@EmiratesFACup
Leave a ❤️ if your team is playing in the #EmiratesFACup fourth round this weekend 🤩

Maistuvia suosikkivarmoja:

1 Manchester United – Reading (1) pelattu 75%, markkinat 83%

Erik Ten Hag tekee työtä visioistaan tinkimättä, ja menestyksen esteitä on raivattu tieltä. Manu on näyttänyt kentällä pääosin oikein hyvältä, ja vaikka mestaruuteen ei tällä kaudella ole vielä saumoja, näyttää top 4 -sijoituksen suhteen oikein hyvältä. Kierrätystä tulee varmasti, mutta penkilläkin on laatua. Readingin suonenveto Championshipissä on ohi, ja joukkue vajoaa oikeille sijoituksille. Tätä kohdetta ei tosiaankaan tee mieli varmistaa.

2 Preston – Tottenham (2) pelattu 52%, markkinat 73%

Tottenham on ainakin keskellä viikkoa melkoisessa alennusmyynnissä. Championshipin keskikastin Preston on Spursia tuntuvasti kevyempi nippu, ja vaikka kokoonpanotiedot tasoittaisivat skenaariota, jää Spursille melkoisesti löysää. Saarivaltakunnan aivan parhaille ei Spurs tällä hetkellä tunnu pärjäävän, mutta tämä matsi on ailahtelevaa Prestonia vastaan voitettava.

8 Luton – Grimsby (1) pelattu 65%, markkinat 67%

Luton joutui uusimaan kolmannen kierroksen ottelunsa, mutta selvitti lopulta saman sarjatason Wiganin tieltään. Grimsbylle Hatters on ensimmäinen kova cup-vastus, ja nyt kyyti on tuntuvasti aiempia kierroksia kylmempää. Vieraspeli kahta sarjatasoa ylempää joukkuetta vastaan on todella iso haaste, ja oikein pelattu Luton kelpaa oikein mukavasti yhdeksi järjestelmän tukipilariksi.


Haluatko ottaa osaa suuren maailman vakioihin? Mr Greenin Jackpot- ja Colossus-vedot ovat sinua varten. Pitkät listat haastavia pelejä, ja kansainvälinen rinki on väljä. Rekkaa sisään Mr Greenille!


Varmistelua:

3 Fulham – Sunderland (1X) pelattu 62%/20%, markkinat 65%/20%

Fulham kuuluu niihin joukkueisiin, joka tekee tällä FA Cupin kierroksella mieli varmistaa. Se on jo pitempään tehnyt parempaa tulosta, mitä performanssi olisi edellyttänyt. Sarjatilanne sinällään näyttää niin hyvältä, että cuppiin voidaan satsata, mutta hyvässä vireessä oleva Sunderland voi olla yllättävän hankala vastus. Voitto Middlesborosta on mökkiläisille hyvä varoitus siitä, mitä lauantaina voi olla odotettavissa.

5 Bristol C – West Bromwich (X2) pelattu 27%/34%, markkinat 28%/44%

Championshipin jäsentenvälisessä on pelikansa saanut Bristol Cityn jostain syystä suosikiksi. Alemmassa keskikastissa majailevat isännät eivät perustasossa pärjää WBA:lle, jonka voittoputki katkesi Burnleyn vieraana. Sarjassa WBA on iskuetäisyydellä play off -paikoille, ja sen vire on viime tappiosta huolimatta hyvä. Laitetaan Webaa kuitille ristivarmistuksella, ja katsotaan sen jälkeen muut kytkennät.