Championship la 17.12. klo 16:58

Vakioveikkaus - Brittifutis

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vakiolla kohti joulua! Lue vihje ja ota joulurahat!

Vakiovihje on kehissä vielä kerran ennen joulua, ja seuraavan kerran vakiota puntaroidaan vasta uuden vuoden kierroksella. Tämänkertaisella kierroksella on samat ladut kuin viime viikollakin: kohteet ovat Championshipistä ja League Onesta. Viime viikon rivi oli sen verran haastava, että täysosumia löytyi vain yksi. Vihjerivimme jäi juuri rahaportaiden ulkopuolelle – muutama kohde oli tähän budjettiin ylivoimainen veikattava.

Tällä kertaa laitetaan liikkeelle 48 euron rysä. Tutuksi tulleella tavalla rivistä etsitään jo hyvissä ajoin viikolla poikkeamia kansan rastituksen ja kohteiden varsinaisten todennäköisyyksien välillä. Englannissa on ollut kylmät kelit, ja viime viikolla pari peruutettua League One -ottelua meni arvontaan. Toivotaan tälle viikonlopulle, että kaikki kohdeottelut pystyttäisiin pelaamaan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

On sangen korkeat kierrokset, vaan joulu, joulu on meillä

1 Norwich – Blackburn (1) pelattu 58%, markkinat 54%

Tauolta voitolla palannut Norwich kohtaa Championshipin iltaottelussa sarjakolmosena paistattelevan Blackburnin. Vieraat ovat olleet sarjassa hämmentävän sitkeästi kärkipaikoilla, vaikkeivat selkeästi sinne kuulu. Sarjatauko päättyi murskatappioon kotona, ja hankalaa voi olla Carrow Roadillakin. Teemu Pukki pääsi välittömästi viime matsissa maalin makuun, ja toivotaan tämän jatkuvan.


Haluatko ottaa osaa suuren maailman vakioihin? Mr Greenin Jackpot- ja Colossus-vedot ovat sinua varten. Pitkät listat haastavia pelejä, ja kansainvälinen rinki on väljä. Rekkaa sisään Mr Greenille!


4 Huddersfield – Watford (2) pelattu 49%, markkinat 46%

Paluu sarjatauolta ei helpottanut sarjajumbo Huddersfieldin ongelmia, vaan tuloksena oli oikeutettu tappio Sheffield Unitedille. Watford ei onnistunut ulosmittaamaan hallintaansa Hullia vastaan, vaan jäi maalittomaan tasapeliin. Kyllä tässäkin ottelussa tasurivaara väijyy kulman takana, mutta melko lailla oikein pelattuna suosikkivarmana tämä matsi on kyllä suhteellisen maistuva tapaus.

8 West Bromwich – Rotherham (1) pelattu 63%, markkinat 67%

WBA on kovassa nousussa Steve Brucen kelkassa tehdyn harharetken jälkeen, ja voitot seuraavat toisiaan. Sarjassa ollaan vieläkin alemmassa keskikastissa tasapisteissä lauantain vastuksen Rotherhamin kanssa, mutta neljä peräkkäistä voittoa puhuu omaa kieltään oikeasta tasosta. Luokkaeroa vieraisiin on sen verran reippaasti, että kaksi kertaa kolmesta päädytään kotivoittoon tässä taistossa ja piikkivalinta on selviö.

West Bromwich Albion

@WBA
"We wanted to get the win for him at Sunderland and I’m so pleased we were able to do that." 💚💛

@jedwallace12 | #WBA

Tonttujen jouluyö

7 Preston – QPR (X2) pelattu, 26%/26%, markkinat 30%/33%

Preston ja QPR kuuluvat ylempään keskikastiin, ja ensin mainittu on edelleen play-offviivalla – Ärrät ovat tappioputkessaan pudonneet alemmas. Pelkästään viime tuloksia katsomalla vakiokansa on innostunut ruksimaan kotivoittoa enemmän kuin laki sallii. QPR on viime tuloksiaan vaarallisempi, eikä ainakaan isäntiä huonompi yhdistelmä. Ristikakkosella lähdetään taistelemaan vakiokansan hupsuttelua vastaan.

13 Bolton – Exeter (X2) pelattu 26%/20%, markkinat 26%/24%

Tässä kohteessa tulee samalla hypittyä sekä vakioveikkaajien että vetomarkkinoiden varpaille, sillä Bolton nauttii jonkunlaista yliarvostusta molempien keskuudessa. Viime esitykset eivät ole mitenkään vakuuttaneet, ja on vähän kyseenalaista, miksi Exeter olisi ollenkaan isäntiä heikompi nippu. Ristikakkosen todennäköisyys nousee yhteensä ainakin kymmenen prosenttia korkeammalle kuin monokansan keskuudessa.