Valioliiga la 21.01. klo 16:58

Vakioveikkaus - Brittifutis

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viikon valopilkku! Lue vakiovihjeet ja pistä kuitti sisään!

Lauantaille tuo turvaa ja sisältöä Vakioveikkaus. Vakiovihjaajanne on sitä ikäluokkaa, joka teki ensimmäiset psyykkinsä tuolloin vielä Veikkaus-Lotto nimisestä lehdestä. Innokkaimmat kaverit kävivät jopa kirjastossa lukemassa ulkomaisia sanomalehtiä, mutta tämä kuulosti jo pakkomieleiseltä vakioromantikon toiminnalta, niin itse tuli pysyteltyä kotona rakkaan veikkauslehden kanssa.

Tämän viikon Vakio on Valioliigaa ja Championshipiä täynnä, ja näin ollen liikutaan klassisilla linjoilla. Informaation määrä on räjähtänyt, ja Vakion psyykkaaminen on tätä nykyä hieman erilaista taidetta. Alkuviikon psyykkien perusteella on saatu aikaiseksi 54 euroa kustantava rivi, jossa on seuraavanlaisia kannanottoja:

Tukipilarit

3 West Ham – Everton (1), pelattu 53%, markkinat 54%

Molemmat joukkueet räpiköivät tällä hetkellä putoamisviivan alapuolella, mikä on varsinkin West Hamin kohdalla melkoinen yllätys, ja kannattajille jopa järkytys. Jos puhtaasti peliesityksiä katsoo, on Hammers joukkueista kyvykkäämpi, ja huonot tulokset menevät enemmän satunnaisvaihtelun piikkiin. Suhteellisen oikein pelattuna kohteena tämä lähtee varmana kotivoittona, ja maistuvuus on jopa hieman prosentteja suurempi – sen verran kehno Everton on ollut.

6 Watford – Rotherham (1), pelattu 69%, markkinat 62%

Watford kärsi vuodenvaihteessa pahoista poissaoloista, jotka alkavat nyt helpottaa. Siksi tuloksetkin olivat ennen uutta vuotta kurjia. Nyt kulkee taas, eikä kotivoitossa heikosta Blackpoolista ollut mitään epäselvyyttä. Rotherham voitti Blackburnin pelitapahtumia suurinumeroisemmin, eikä se normaalisti pysty pistämään vieraissa Hornetsille kampoihin. Muutaman pinnan tämä on liikaa pelattu, mutta maistuu tukipilarina hyvin.

7 Bristol C – Blackburn (1), pelattu 39%, markkinat 44%

Sarjataulukkopetsareita on jälleen jymäytetty. Bristol City on kauden tilastokummajaista Blackburnia tuntuvasti perässä, mutta sen perusluokka ja vire taitaa olla näistä kahdesta parempi. Blackburn rämpi Rotherhamia vastaan, kun taas Cityllä on alla hieno kotivoitto Birminghamista. Kotijoukkue on reilusti yli viisi pinnaa alipelattu, ja kelpaa mainiona suosikkivarmana kuitille.


Haluatko ottaa osaa suuren maailman vakioihin? Mr Greenin Jackpot- ja Colossus-vedot ovat sinua varten. Pitkät listat haastavia pelejä, ja kansainvälinen rinki on väljä. Rekkaa sisään Mr Greenille!


Altavastaajat

5 Bournemouth – Nottingham (2), pelattu 28%, markkinat 35%

Bournemouth tulee kamppailemaan tällä kaudella kynsin ja hampain putoamista vastaan, eivätkä viime aikojen esitykset lupaa parempaa. Alkukauden suoran mitalla huonoin joukkue Nottingham on sen sijaan petrannut kuin sika juoksuaan. Poissaolot syövät Bournemouthin tehoja todennäköisesti myös tulevana viikonloppuna, joten piristynyt Forest ei ole tässä matsissa edes vieraissa altavastaaja.

10 Birmingham – Preston (2), pelattu 25%, markkinat 29%

Molemmilla joukkueilla on viidestä viimeisestä viime sarjapelistä vain yksi voitto. Molemmat pääsivät kuitenkin FA Cupissa neljännelle kierrokselle – Birmingham tosin vasta uusinnan jälkeen, mikä aiheuttaa lisärasitusta joukkueelle. Viime kierroksella Norwichille kärsitty rökäletappio painaa Prestonin prosentteja alas – liiankin alas, ja alipelattuna vieraat kelpaavat kuitille yksin.