Valioliiga la 14.01. klo 16:58

Vakioveikkaus - Brittifutis

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ihan just on ihana lauantai – otetaanko Vakiosta vihdoin nousut?

Brittivakio on normalisoitunut: lauantain kierroksella on kuitilla pelkkää Valioliigaa ja Championshipiä. Poissa ovat alasarjat ja FA Cupit. Vakioveikkaajalle rutiinit ovat tärkeitä, ja jo viikolla alkava otteluiden mulkoilu ja joukkueiden psyykkailu luovat viikolle ja koko elämälle rytmin, joka tuo järjestystä ja turvaa.

Viime viikolla rivi oli niin vaikea, ettei täysosumaan yltänyt kukaan. Uhmapelaajienkin vihjerivi haksahti FA Cupissa muutamaan hutiin, ja tuloksena oli yhdeksän oikein plus lämmintä kättä. Tämänkertaisella 48 euron kuitilla pyritään takaisin kaksinumeroisiin osumiin. Täysosumalla kuittaa tällä erää n. 140 000 euron summan, jos ketään muita ei ole jakamassa pottia.

Tukipilarit

5 Brentford – Bournemouth (1), pelattu 66%, markkinat 58%

Brentford pelaa loistokautta, ja viimeaikaiset voitot ovat vahvistaneet länsi-lontoolaisten asemia entisestään. FA Cupissa tuli lähtö West Hamia vastaan, joten nyt voidaan keskittyä liigaan. Bournemouthille on tullut MM-kisojen jälkeen pelkkiä tappioita kaikissa turnauksissa. Onhan tämä kohde hieman liikaa vedetty, muttei varmistaakaan juuri tee mieli.

7 Middlesbrough – Millwall (1), pelattu 51%, markkinat 48%

Boro tulee tähän otteluun sisuuntuneena, sillä FA Cupissa se sai Brightonilta tylyn muistutuksen Valioliigan tasosta. Sarjassa kotivahva Millwall jäi puolestaan kotonaan Sheffield Unitedin jalkoihin. Boron laiva on saatu Championshipissä reitilleen, ja onhan se Timo Soinin suosikkijoukkuetta vahvempi nippu. Aika oikein pelattuna tämä on hyvä suosikkivarma.


Haluatko ottaa osaa suuren maailman vakioihin? Mr Greenin Jackpot- ja Colossus-vedot ovat sinua varten. Pitkät listat haastavia pelejä, ja kansainvälinen rinki on väljä. Rekkaa sisään Mr Greenille!


9 Sheffield U – Stoke (1), pelattu 64%, markkinat 56%

Sheffield United saattaa hyvinkin onnistua nousemaan takaisin Valioliigaan toisella yrittämällä. Otteet ovat olleet sarjassa jämäkät, ja FA Cupissakin mentiin Millwallin vieraana jatkoon että heilahti. Myös Stoke meni jatkoon heikon Hartlepoolin kustannuksella, mutta sarjassa ei joukkue ole varsinaisesti juhlinut. Kotivoitto on vain muutaman pinnan yli vedetty, ja se kelpaa systeemin tukipilariksi.

Yllätyksen makua

4 Everton – Southampton (X2), pelattu 23%/21%, markkinat 28%/28%

Tämä matsi ei lukeudu Valioliigan klassikoihin, sillä molemmat porukat ovat putoamisviivan alapuolella. Everton saanee ylimääräisiä prosentteja vastoin pelitapahtumia otettuun tasapeliin Manchester Cityn kanssa. Southampton oli cupissa hyvä, ja nyt tarvitaan tulosta myös liigassa. Nathan Jones on pätevä ukko, jonka voisi uskoa hilaavan Saintsin ylös suosta.

Emirates FA Cup

@EmiratesFACup
Comeback: 𝘊𝘖𝘔𝘗𝘓𝘌𝘛𝘌 ☑️

@SouthamptonFC confirmed their place in the #EmiratesFACup fourth round as they recovered from an early @CPFC goal to seal a 2-1 win 🏆

12 Sunderland – Swansea (X2), pelattu 26%/23%, markkinat 29%/33%

Sunderland on joukkueista kolme pistettä edellä, ja on viime aikoina esiintynyt edukseen. Tasoeroa ei kuitenkaan ole sitä vertaa, kuin pelikansa uumoilee. Kansainväliset vetomarkkinat ovat tämän pelin päällä paljon paremmin. Swansea on aika harmaa keskikastin seura, muttei vailla mahdollisuuksia tässä koitoksessa.