League One la 19.11. klo 16:58

Vakioveikkaus - Brittifutis

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt tietäjät palkitaan – alasarjoista lisätwistiä Vakioon!

Jalkapallon MM-kisat pistivät Valioliigan ja Championshipin useamman viikon tauolle, ja lauantain Vakioveikkauksessa puntaroidaan League Onen ja League Twon otteluita. Kolmannen ja neljännen sarjatason otteluissa on täysin eri vaikeusaste, kun kansa ei seuraa otteluita samalla sykkeellä kuin ylempiä sarjoja. Seurauksena on vääristymiä, ja pottikin voi tässä rytäkässä kasvaa.

Yhdelle ainoalle 13 oikein tulokselle on luvassa lauantaina 200 000 euron takuupotti. Vihjerivi on tällä kertaa 64 euron hintainen. Viime viikolla saatiin 11 oikein, joten tyhjin käsin ei jouduttu kärvistelemään. Tämän viikon ideapinkka on seuraavanlainen:

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Suosikkivarmoista selkänojaa:

1 Sheffield W – Shrewsbury (1) pelattu 71%, markkinat 65%

Kierros on todella hankala, ja tällä viikolla joudutaan tekemään useampia kompromisseja. League Onessa harvoin löytyy Valioliigan kaltaisia jättisuosikkeja. Ei Sheffield Wednesdaykaan ole sellainen, mutta sen verran tuntuvasti se tällä hetkellä tuntuu Shrewsburya paremmalta, että suosikkivarmaksi se kelpaa. Vierasvoitto Accringtonista oli ansaittu, ja Shrewsbury on saalistanut viimeisestä viime pelistä vain kaksi pistettä.

8 Barnsley – MK Dons (1) pelattu 60%, markkinat 54%

Myös Barnsleyn peliprosentit ovat muutaman pinnan oikean todennäköisyyden yläpuolella, mutta maistuvuudeltaan kohde on lukuja parempi. Tykes aloitti syksyllä putoamisen jälkeen elämän kolmannella sarjatasolla, ja pientä kipuilua on sarjan alkuvaiheissa esiintynyt. Tulosriviään muutenkin paremmat isännät ovat saaneet pari kivaa voittoa alle, ja alkukaudella räikeästi odotukset pettänyt MK Dons tulee olemaan tässäkin ottelussa lirissä.


Haluatko ottaa osaa suuren maailman vakioihin? Mr Greenin Jackpot- ja Colossus-vedot ovat sinua varten. Pitkät listat haastavia pelejä, ja kansainvälinen rinki on väljä. Rekkaa sisään Mr Greenille!


Ideat eivät lopu kesken:

6 Lincoln – Morecambe (1X) pelattu 54%/27%, markkinat 50%/27%

Lincoln on näistä kahdesta joukkueesta ehkä hieman vahvempi, mutta Morecambea ei ole helppo voittaa – itse asiassa sen matala sarjasijoitus selittyy pikemminkin oman voittamisen vaikeudella. Molemmilla on voitosta aikaa, ja tasuriherkkyys on korkealla. Tasapeli tuntuukin tässä saapuvalta merkiltä, mutta ristivarmaa ei uskalla laittaa.

Sky Bet League One

@SkyBetLeagueOne
✅ Holding the league leaders to a draw...

#EFL | @LincolnCity_FC

11 Stockport – Leyton O (1) pelattu 40%, markkinat 42%

Stockport on monokansankin keskuudessa pikkusuosikki, ja tässä tapauksessa pitää antaa sarjataulukolle piut paut. Stockport ei ole League Twon sarjakärjessä olevaa Leyton Orientia huonompi nippu. Sarjanousukkaan kunto on erinomaisella tolalla, ja isännät ovat kuntopuntarin kärjessä. Leyton Orient voitti heikon Harrogaten, mutta sitä ennen AFC Wimbledon oli liikaa. Tässä saadaan jonkun verran etua maistuvalla merkillä.