Championship la 10.12. klo 15:58

Vakioveikkaus - Brittifutis

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vakiossa 100 kiloa lisää iloa 13 oikein veikanneille! Nyt kannattaa olla rysä valmiina!

Veikkaus pistää Vakioon 100 000 euroa reissuun 13 oikein tuloksille, joten vakioromantikkojen kannattaa tällä viikolla olla todella särminä. Lisäksi Vakio menee askeleen verran tutummille laduille, kun seitsemän ensimmäistä kohdetta on Championshipistä. Loput ovat League Onen tavaraa, joka sekin toki alkaa käydä muutaman viikon puntaroinnin jälkeen tutummaksi.

Lauantaina kannattaa huomioida jälleen poikkeuksellinen Vakion sulkeutumisaika. Tällä kertaa peli menee kiinni klo 15:58, eli tunnin totuttua aikaisemmin. Mutta tämän kun muistaa, ei ole hätää ja vihjehän on luettavissa totuttuun tapaan jo keskiviikkona. Käydään läpi tulevan kierroksen itukohteet.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Mikä menee teidän kaaliin hä – Suosikki Suosikki

2 Middlesbrough – Luton (1) pelattu 54%, markkinat 52%

Boro muistetaan syksyn pahimpana alisuorittajana – hyvistä esityksistä joukkuetta ei todellakaan palkittu oikealla määrällä pisteitä. Ennen sarjataukoa valmennuskin vaihtui ja tulostakin alkoi jo syntyä. Odotusarvo on, että Boro tulee nousemaan jatkossakin sarjataulukossa sangen liukkaasti. Luton on oikein hyvä Championship-joukkue, mutta luokkaa heikompi, eikä kotivoitto ole tässä kuin pari pinnaa ylipelattu.


Haluatko ottaa osaa suuren maailman vakioihin? Mr Greenin Jackpot- ja Colossus-vedot ovat sinua varten. Pitkät listat haastavia pelejä, ja kansainvälinen rinki on väljä. Rekkaa sisään Mr Greenille!


3 Sheffield Utd – Huddersfield (1) pelattu 74%, markkinat 65%

Sheffield Unitedin meno on ollut komeaa, eikä yhdestä pelitapahtumien vastaisesta kotitappiosta ennen taukoa tarvitse välittää. Huddersfield saa pelätä jopa sarjapaikkansa puolesta, sillä peliesitykset ovat lähes yhtä heikkoa tasoa kuin itse sarjan jumbosijakin. Pallo on toki aina pyöreä, mutta mikään muu kuin kotivoitto olisi tässä yllätys – eikä kansan rastituskaan mene montaa prosenttia liioittelun puolelle. Kelpo suosikkivarmasta on siis kysymys.

Jestas sentään, mitkä pinnat

6 Stoke – Cardiff (2) pelattu 22%, markkinat 27%

Entiset Valioliigaseurat ovat juuttuneet alemmassakin sarjassa keskikastin alapuolelle. Molempien joukkueiden touhu on ollut sitä luokkaa, että sarjapaikan uusiminen lienee sopiva tavoite. Tosin Cardiff on näistä väläytellyt parempaakin osaamista, vaikkei se aina tuloksissa näkyisikään. Vierasvoiton todennäköisyys lähentelee 30 prosenttia, ja otetaan siihen aggressiivisesti kantaa.

7 Millwall – Wigan (X2) pelattu 17%/16%, markkinat 27%/23%

Tässä kohteessa saadaan todennäköisyydessä etua aika reippaasti kahdella merkillä. Millwall pelasi sarjapelin jo viime lauantaina, jolloin otti pahasti kuonoonsa Sunderlandilta. Vaikka siitä matsista varmaan hyötyä onkin täksi viikonlopuksi, on Timo Soinin suosikkijoukkueelle paha luvata paljoa yli 50 prosentin voittotodennäköisyyttä. Wigan ei ole mikään maailmankaataja, mutta näin ohuella kannatuksella pakollinen kannanotto.

Sky Bet Championship

@SkyBetChamp
Emphatic!

Enjoy your Saturday night, @SunderlandAFC fans 🥳

#EFL | @CazooUK

8 Lincoln – Wycombe (2) pelattu 27%, markkinat 39%

Lincoln ja Wycombe ovat sarjataulukossa kohtuullisen lähellä toisiaan, mutta perustasossa ja tämänhetkisessä iskukyvyssä vieraat ovat vahvemmilla. Viime viikonloppu näytti tälle suuntaa. Tähän matsiin ei näin ollen saada millään kotisuosikkia taiottua, joten rikollisen vähän pelattu Wycombe kelpaa mainiosti ideapiikiksi.