Championship la 03.12. klo 14:28

Vakioveikkaus - Brittifutis

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vakio perusasioiden äärellä – Englannin divareista jättilunastusta kohti?

Vakiossa palataan puhtaasti brittifutiksen äärelle: Championship palaa peleihin yhden ottelun voimalla, ja loput matsit ovat tutusti Ykkös- ja Kakkosliigasta. Viime viikonlopun lappu ei ollut menestystä täynnä, mutta tästä lannistumatta jatketaan hillotolppaa kohti.

Vakiovihje on tälläkin kertaa aivan tavallinen systeemi, joka kustantaa sellaisenaan peesattuna 64 euroa. Systeemissä pyritään laittamaan kampoihin puhtaille sarjataulukkobetsareille ja muille unelmoijille. Hajonta tässä pelissä on uskomaton, mutta kärsivällisyys ei lopu. Tämän viikon ainoalle täysosumalle Veikkaus takaa 300 000 euron lunastuksen. Huomaathan, että peliaika loppuu poikkeuksellisesti jo klo 14:28!

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Sunderland AFC

@SunderlandAFC
📺 Our fixture against Millwall on Saturday has been selected for live broadcast on Sky Sports.

#SAFC | #SUNMIL

Jos ystävään luottaa voit, paljon sä omistat

12 Mansfield – Colchester (1) pelattu 65%, markkinat 57%

Tämä kierros on suosikkivarmojen suhteen suorastaan katastrofaalisen haastava. Mitenkään selkeitä tarjokkaita pitäviksi piikeiksi ei ole, vaan suosikit tahtovat olla hirmuisesti liikaa vedettyjä. Niinpä tästä kategoriasta nostetaan poikkeuksellisesti vain yksi kohde. Mansfield on League Twohon kelpo joukkue, vaikkei ihan kärjessä olekaan. Viime viikonloppuna taisteltiin hyvin League Onen Sheffield Wednesdayta vastaan FA Cupissa, vaikka tappio lopulta tulikin. Tasoeroa Colchesteriin on sen verran, että isännät jäävät vain muutaman pinnan ylipelatuksi.

Maasta pieni ponnistaa, ja joskus onnistaa

2 Derby – Sheffield W (2) pelattu 33%, markkinat 41%

Molemmat joukkueet taaplaavat League Onessa tappiottomassa putkessa, ja FA Cupissakin molemmat raapivat voitot. Sheffield Wednesday on absoluuttisesti parempi joukkue, ja ansaitsee kyllä suosikkiaseman vieraissakin. Psykologisesti kyseessä on hieman vaikea kakkosvarma, mutta näillä se etu kansaan on revittävä.


Haluatko ottaa osaa suuren maailman vakioihin? Mr Greenin Jackpot- ja Colossus-vedot ovat sinua varten. Pitkät listat haastavia pelejä, ja kansainvälinen rinki on väljä. Rekkaa sisään Mr Greenille!


7 AFC Wimbledon – Grimsby (2) pelattu 23%, markkinat 34%

Sarjataulukossa Wimbledon ja Grimsby ovat molemmat alemmassa keskikastissa, muttei Grimsby näistä ainakaan huonompi joukkue ole. Wimbledon kaatui sarjaporrasta alemmalle Chesterfieldille FA Cupissa, kun Grimsby puolestaan pudotti League Onessa operoivan Cambridgen. Wimpeli on hädin tuskin suosikki tässä, ja vieraille jää hyvin peliprosenteissa löysää.

10 Carlisle – Sutton (2) pelattu 18%, markkinat 25%

Carlisle on League Twossa play off -viivalla ja vieraaksi saapuva Sutton reilu kymmenen pykälää alempana. Yksinkertaisesti kotivoitto lapulle vai? No ei aivan. Vaikka Carlisle on parantanut täksi syksyksi paljon, cup-tappio Walsallille ei ole paras referenssi. Sutton hyötyy siitä, ettei ollut enää mukana cupissa ja sai huilata. Carlisle on näistä kahdesta korkeintaan pienen pykälän verran parempi, eikä alle 20% kannatus anna oikeutta Suttonille.