Jalkapallon MM la 26.11. klo 16:58

Vakioveikkaus - MM-kisat ja FA Cup

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Haastetta riittää – Vakiossa MM-kisoja ja FA Cupia!

Lauantain Vakiossa on hieman tavallisuudesta poikkeavat nuotit: kaksi ottelua on MM-kisoista, ja loput ovat perinteistä FA Cupia. Kauden tässä vaiheessa FA Cupissa on omat kysymysmerkkinsä: alasarjan joukkueet eivät ole niin läpikotaisin plarattuja, ja lisäksi FA Cup ei ole nykypäivänä automaattisesti se turnaus, johon ladataan kaikki sata lasissa – kierrätystä saattaa siis esiintyä.

Viime viikolla rivin loppupuoli meni silmilleen, ja kahdeksan oikein -tulos ei voi tyydyttää. Siispä nyt lähdetään haastavalla kierroksella parantamaan tulosta: 72 euron rivillä pistetään jälleen vakioromantikon päiväuni vetämään. Takuupotissa on yhdelle täysosumalle 300 000 euroa. Ja jos tässä vaiheessa herää kysymys, heräsikö alustavien pelijakaumien pohjalta ideoita, niin kylläpä niitä heräsi!

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Piikit tiskiin, sano entinen mies

2 Argentiina – Meksiko (1) pelattu 62%, markkinat 61%

Argentiina kapsahti ensimmäisessä MM-ottelussaan Saudi-Arabiaa vastaan, ja kyseessä on epäilemättä suurin shokki MM-tasolla hetkeen. Ihan mahdottoman suureen korjausliikkeeseen ei La Albicelesten konttaamisen vuoksi kannata ryhtyä, vaan joukkueen luulisi tulevan toiseen matsiin entistä kovemmalla kiukulla. Meksiko pelasi sangen viihdyttävän maalittoman tasapelin Puolaa vastaan, ja jää perusluokassa Argentiinan varjoon. Tähän kohteeseen saadaan sangen oikein pelattu suosikkivarma.

All About Argentina 🛎🇦🇷

@AlbicelesteTalk
(🌕) Enzo Fernández is in serious consideration to start against Mexico. @gastonedul 👀🇦🇷

6 Sheffield W – Mansfield (1) pelattu 71%, markkinat 65%

Sheffieldin kakkosseura Wednesday pelaa League Onessa hyvää kautta, ja tavoitteena on nousu Championshipiin. Sarjatasoa alempana Mansfield on ajautunut suvantovaiheensa seurauksena ylempään keskikastiin. Lauantai näyttää, vaikuttaako synkentynyt sarjatilanne cup-kiinnostukseen. Tämä ja tasoero huomioiden Owlsista saadaan pätevä piikki Vakioon.

8 Barnsley – Crewe (1) pelattu 67%, markkinat 67%

Putoamisen jälkeisestä kankkusesta toipuva Barnsley on äitynyt hyvään menoon League Onessa, ja nousi play off-sijoille. Kasvattajaseuraksi profiloitunut Crewe jatkaa itselleen sopivan League Twon sarjataulukossa puolenvälin paikkeilla. Jos Barnsleytä kiinnostaa eteneminen cupissa, tässä on ainakin otollinen vastus sitä silmällä pitäen. Oikein pelattu suosikkivarma kelpaa tikuksi tässä kohteessa.


Haluatko ottaa osaa suuren maailman vakioihin? Mr Greenin Jackpot- ja Colossus-vedot ovat sinua varten. Pitkät listat haastavia pelejä, ja kansainvälinen rinki on väljä. Rekkaa sisään Mr Greenille!


Parit altavastaajat

4 Oxford – Exeter (2) pelattu 23%, markkinat 27%

Oxford niiasi kotonaan tasapeliin sarjajumbo Forest Greenin kanssa, eikä esitys ollut tyydyttävä. Exeter on hiljattain kärsinyt tappiot sarjan kahta kärkijoukkuetta vastaan, mutta muutoin meno on ollut tuoretta. Oxford ei missään nimessä ole näistä joukkueista ainakaan vahvempi, eikä sen suosikkiasema ole niin iso, mitä vakioprosentit antaisivat ymmärtää. Yritetään hakea tästä kohteesta vakiokansaan etua, kun löysää on kuitenkin jonkun verran.

11 Hartlepool – Harrogate (X2) pelattu 27%/29%, markkinat 29%/38%

Hartlepoolin suunta on laskeva, ja tätä menoa joukkue saattaa löytää keväällä itsensä EFL:n ulkopuolelta. Harrogate ei sekään ole mikään maailmankaatajajengi, mutta kyllä sen voi rankata kotijoukkuetta paremmaksi. Vetomarkkinat ovat ottelussa hereillä, ja pitävät tätä niukkana vierassuosikkina. Tasaisessa ottelussa merkit ovat sen verran liiaksi kotivoiton puolella, että ristikakkonen on hyvin perusteltu.