su 14.04. klo 05:00

UHMAREKKA - UFC 300

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lyö riskitön UHMAREKKA UFC 300 tapahtumaan – 25 eurolla liki neljäsataa tai panos takaisin!

Las Vegasin T-Mobile Arenalla jytisee lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun vapaaottelun ykköspromoottori UFC tarjoilee numekortin 300. Vastaavaa tykitystä ei ole hetkeen nähty, sillä jo aikaisissa esiotteluissa nähdään entisiä mestareita, kun illan avaa Deiveson Figueiredo vs Cody Garbrandt. Aikaisten esiotteluiden toinen matsi Bobby Greenin ja Jim “Fucking” Millerin välillä on legenda jo syntyessään, ja kortin lopettava Jalin Turner vs Renato Moicano tuskin jää suutariksi. Vedonlyöntimielessä pelattavaa olisi paljon, mutta Uhmapelaajien katseet kääntyy kuitenkin yhteen esiotteluun ja kolmeen pääkortin matsiin, vaikka ilotulitusta pitäisi olla luvassa läpi yön.

*Tsekkaa vihjeen lopusta ohjeet ja peesaa 25 euron riskitöntä Uhmarekkaa 😎

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Riskitön UFC 300 Uhmarekka lähtee käyntiin esiotteluiden viimeisellä matsilla, jossa kohtaavat tshekin Jiri Prochazka (29-4-1) sekä itävaltalainen Aleksandar Rakic (14-3-0). Prochazkan 13 ottelun mittainen voittoputki päättyi Alex Pereiran käsittelyssä, kun brassi takoi teknisen tyrmäysvoiton tshekistä. Jiri voitti aiemmin kevyen raskaansarjan mestaruusvyön Glover Teixeiralta, mutta luovutti sen pois loukkaannuttuaan eikä hän kyennyt “boogeymania” kaatamaan. Rakic tulee otteluun tappio niskassaan, mies on otellut edellisen kerran 2022, jolloin hän jäi kakkoseksi Jan Blachowicin käsittelyssä. Herran nykyinen kunto on osaltaan arvoitus, mutta tekijämiehestä on kyse joka tapauksessa. Kertoimien valossa Rakic on aavistuksen Prochazkaa edellä, mutta tshekin omanlaatuinen ottelutyyli sekä kokemus ovat valttia octagonissa. Uhmapelaajien ensimmäinen koppi uhmarekkaan on seuraavanlainen:

  • Jiri Prochazka voittaa, kertoimella 1.94

UFC

@ufc
Light Heavyweight crown is up for grabs 😤

@AlexPereiraUFC vs @JamahalH

[ #UFC300 | SATURDAY | Live on @ESPNPlus PPV ]

Seuraava valinta uhmarekkaan on pääkortin toisesta ottelusta, jossa Charles Oliveira (34-9-0, 1NC) kohtaa Arman Tsarukyanin (21-3-0). Oliveira oli pitkään kevyensarjan mestari, hänellä on eniten voittoja lopetuksella, eniten kuristuksia sekä eniten ottelubonuksia UFC:n historiassa, sekä samaan aikaan yksi huikeimpia ottelijoita koko rosterissa. Oliveira kiipeää liki väkisin vastustajansa selkään eikä juuri kukaan ole sitä pystynyt puolustamaan, paitsi Makhachev. Tsarukyan on ottanut täydet kolme erää Makhachevia vastaan ja tulee tähän otteluun joulukuisen ensimmäisen erän tyrmäysvoiton saattelemana (vs. Beneil Dariush). Kertoimien valossa Tsarukyan on yllättän suuri suosikki, mutta uhmapelaajat luottaa brassiin ja painaa alakoiraa rekkaan:

  • Charles Oliveira voittaa, kertoimella 2.75

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 tykeimmät vedonlyöntibonukset!

Uhmarekan kolmas matsi on “peoples main event”, Justin Gaethje (25-4-0) sekä Max Holloway (25-7-0) kohtaavat viisi eräisessä ottelussa, jossa panoksena on BMF-vyö. Trevor Wittmanin luotsaama Gaethje on highlight machine, jonka jokainen ottelu läpi uran on ollut silkkaa ilotulitusta ja kitarasooloja, tulos tai ulos. Gaethje ei pelkää lähteä iskujenvaihtoon lähietäisyydeltä ja hän on valmis ottamaan osumaa päästäkseen iskuetäisyydelle. Hawajin lahja vapaaottelulle ei ole eilisen teeri hänkään, Holloway on keitetty tujussa liemessä ja voidaan puhua yhdestä UFC historian parhaista ottelijoista. Holloway on nopea, tekninen sekä liukas, mutta tulee BMF-otteluun altavastaajana todella korkeasta tasosta huolimatta. Max nostaa tätä ottelua varten itsensä höyhensarjasta kevyeen sarjaan, ja vaikka hän on vikkelä, tulee Gaethjen sääripotkut olemaan myrkkyä Hollowayn ottelulle. Täydet viisi erää näiden kahden välillä kuulostaa hullulta, ja vaikka allekirjoittanut on Hollowayn bandwagonissa, on uhmarekan päädyttävä “The Highlightin” junaan rahojen kanssa:

  • Justin Gaethje voittaa, kertoimella 1.62

Illan viimeinen hidas rekan kannalta taputellaan main eventissä nippuun, kun Mr. Boogeyman Alex “Poatan” Pereira (9-2-0) laittaa Jamahal Hillin (12-1-0, 1NC) nippuun. Molemmat herroista on hävinnyt UFC urallaan kerran, ja vaikka Jamahal Hill on loistava ottelija, jonka track record on ns. kunnossa, on Pereira vaan yksinkertaisesti täysin erilainen elukka. Poatanin kolmas UFC ottelu, joka oli samalla herran vapaaottelu-uran kahdeksas, oli keskisarjan mestaruusottelu Adesanyaa vastaan, jonka hän voitti tylyllä tyrmäyksellä. Pereira toki hävisi vyönsä takaisin Izzylle, mutta nousi tappion jälkeen kevyeeseen raskaaseensarjaan, jossa hän voitti ensin Blachowiczin ja seuraavaksi Prochazkan titteliottelussa. Tuleva ottelu Hilliä vastaan on UFC uran kahdeksas, joista tasan puolet on titteliotteluita.

Vaikka Jamahal Hill on kovaa tekoa, ja herrat ovat samoissa mitoissa pituuden sekä ulottuvuuden puolesta, saattaa Pereira olla reippaasti yli viisi kiloa painavampana octagonissa. Pereira on oikeutetusti ennakkosuosikki, eikä uhmapelaajille jää muuta vaihtoehtoa, kun luottaa brassiin toisen kerran. UFC 300 Uhmarekan kruunaa siis:

  • Alex Pereira voittaa, kertoimella 1.74
Uhmarekka UFC 300 14.4.2024

Peesaa 25€ Uhmarekkaa – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Peesaa UFC 300 Uhmarekkaa ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.