UHMAPELAAJAT la 19.03. klo 21:00

Uhmarekka - Vko 11

Nyt hyökätään Änärin Prime Timen kimppuun! Peesaa Uhmarekkaa ilman tappioriskiä

Kuuden tähden Uhmarekka on lastattu tällä viikolla lauantain Prime Time -kohteilla! Vastinetta rahalle tarjoaa entistä enemmän poikkeuksellinen tarjous. Peesaamalla tätä rekkaa saat jokaisen lanttisi takaisin tappiolla. Mitään kierrätysvaatimuksia ei ole. Ei voitoille, eikä tappioille. Kippis ja kulaus – tartu perusteluihin kiinni ja peesaa lappua – huippuetusi on vain parin klikkauksen ulottuvilla.

Edmonton Oilersin huippuvire on huomattu kertoimissa, mutta tasoituksilla saadaan edelleen hyvää etua rekkaan. Toisessa kohteessa punnitaan, kestääkö Vegas Golden Knightsin repaleinen alakerta vieläkään riittävän hyvin. Entä jatkuuko Arizonan erityislaatuinen jakso ja maalintekotehokkuus? Suonta on vetänyt jo niin pitkään, ettei menoa kohta voi enää suonariksi kutsuakaan! Tolppien välissä on tällä viikolla liikenteessä melkoista kirjanpitäjäosastoa monellakin suunnalla.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Edmonton Oilers – New Jersey Devils

LAUANTAINA 21:00 | Oilers tarjoilee kovaa kyytiä repaleisille paholaisille

Edmonton Oilersin sairastupa on tyhjentynyt hiljattain lähes kokonaan ja se on näkynyt peleissä. Joukkue on ollut kuin uudestisyntynyt ja neljässä edellisessä kotiottelussa on tarttunut kyytiin yhtä monta voittoa. Kolme viimeisintä ovat ratkenneet isännille yli maalin erolla – mukaan lukien ottelu hallitsevaa mestaria, Tampa Bay Lightningin tähtisikermää vastaan.

Vieraiden sairastuvalla on todella ruuhkaista, eikä vähiten maalivahtiosastolla. New Jersey Devilsin molemmat kassarit ovat klesana, joten tolppien välissä aloittaa Jon Gillies tai Nico Daws – kumpikaan ei vakuuta. Oilers murjoo tässä matsissa murskanumerot taululle.

Valinta: Tasoitus – Edmonton Oilers -1,5

Kerroin: 2,05

Vegas Golde Knights – Los Angeles Kings

LAUANTAINA 22:00 | Isäntien maalitehtailu loppuu ja kolina omissa kostautuu

Molemmilla joukkueilla on melko paljon ukkoja sairastuvalla ja etenkin isännillä se on kostautunut todella vahvasti. Maalivahtiosastolla on nähty Logan Thompson, joka ei ole ainakaan vielä läheskään riittävän tasainen NHL:ään. Toisaalta alakerran luottopelaajien, kuten Braydon McNabbin sekä Alec Martinezin poissaolo ei voi olla näkymättä, kuten ei ollutkaan. Viiden ottelun otannalla ritarilaumalla on kolissut omissa peräti 24 kertaa, eikä se ole voittavaa jääkiekkoa. Los Angeles Kings on pärjännyt odotettua paremmin nimenomaan hyvin organisoidun viisikko- sekä puolustuspelaamisen kautta. Vieraita lapulle lopullisena!

Valinta: Lopullinen voittaja – Los Angeles Kings

Kerroin: 2,17

Arizona Coyotes – Pittsburgh Penguins

LAUANTAINA 23:00 | Arizona Coyotesilla vetää suonta monesta paikkaa ja pitkään

Melkoinen periodi on käynnissä Arizona Coyotesilla! Seitsemän ottelun otannalla tilillä on ainoastaan yksi tappio. Maalintekotehokkuus on ollut viime aikoina jotain täysin käsittämätöntä. Pittsburgh Penguins on kova vastustaja, mutta isäntä on tällä hetkellä sellaisessa hurmiossa, että eihän sitä vastaan uskalla betsejä heittää. Kojoottilauma iskee viimeisen niitin Uhmarekalle tekemällä vähintään kolme (yli 2,5 maalia) pingviinilaumaa vastaan.

Kohde: Arizona Coyotes tekee yli 2,5 maalia

Kerroin: 2,05

 

 

Peesaa ilman tappioriskiä

Normaalisti Uhmarekkaa peesatessa on varautunut myös häviämään rahansa.

Ei hätää, sillä nyt sinun ei tarvitse huolehtia tappion vaarasta! Peesaa rekkaa 25€ panoksella.

Jos lappu ei osu, saat rahasi takaisin.

Koko summan. Ilman kierrätystä tai muuta säätöä eli voit nostaa hyvityksen heti takaisin pankkitilillesi.

Näin peesaat Uhmarekkaa riskittä:

  1. Siirry Luckycasinolle tästä
  2. Talleta 25€
  3. Peesaa Uhmarekkaa vedonlyönnissä
  4. Jos rekka osuu – onneksi olkoon meille kaikille, voimme nostaa pari hunttia ja rapiat päälle
  5. Jos lappu ei osu, rahasi palautetaan pelitilillesi aina 25 euroon asti ja voit nostaa ne takaisin pankkitilillesi
10 euroa pelirahaa