UHMAPELAAJAT su 27.03. klo 21:00

Uhmarekka - Vko 12

Peesaa Uhmarekkaa ja saat huikeat edut! Nämä ovat kermaisimmat änärikohteet sunnuntaille

Tervetuloa Uhmarekan kyytiin! Kun peesaat tämän viikon rekkaa, saat huippudiilin FansBetin uutena asiakkaana. Riippumatta siitä osuuko rekka vai ei, saat voittojesi lisäksi peräti kaksi 20 euron ilmaisvetoa käyttöösi. Voittoja ei edes tarvitse kierrättää.

Vahvaa NHL-triplaa lykätään tarjolle ja lisäarvoa tähän tuo edellä mainittu Uhmapelaajien huippudiili, jonka avulla päästään lyömään vielä pari edukasta betsiä lisää. Kuva lapusta ja tarkemmat ohjeet ovat vihjeen lopussa. Tämän viikon Uhmarekka viseltää menemään useammissa kermaisissa matseissa, joista löytyy mukavasti visiota. Lähdetään tsekkaamaan!

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

New York Islanders – Tampa Bay Lightning

Lightningin peleissä on uusi trendi – ja se sopii myös vastustajalle

Tampa Bay Lightning on pelannut hieman kaksijakoisen kauden, mutta silti se on pysynyt vakuuttavasti itäisen konferenssin terävimmän kärjen kyydissä. Viime aikoina joukkueen maalinteko on hieman tökkinyt ja useita maalin tappioita on tullut. Siinä sivussa joukkueen pelaaminen on kuitenkin ollut jopa totuttua kurinalaisempaa. Andrei Vasilevski maalinsuulla on palannut tasolleen ja pelaa jälleen kerran vahvaa kevättä. New York Islandersille luulisi salamapaitojen vähämaalisen trendin sopivan – joukkue ei maalintekokilpailussa hallitsevalle mestarille pärjää. Toisaalta myös isäntä on vahva viisikkopelijoukkue.

Valinta: ottelussa alle 5,5 maalia

Kerroin: 1,83

Pittsburgh Penguins – Detroit Red Wings

Piinaako siipipaitainen vierailija taas Penguinsia?

Detroit Red Wings on aiheuttanut tällä kaudella harmaita hiuksia useille koville ryhmille, eikä kerta olisi ensimmäinen Penguinsiakaan vastaan. Joukkueet kohtasivat tammikuun lopulla niin ikään Pennsylvaniassa ja vierailija haki tuolloin upealla esityksellä 2–3-jatkoaikavoiton. Molemmilla on matsi alla edellisenä päivänä, joten lepoetuja ei tässä parissa ole. Selvä näkemys on kuitenkin, että helpolla ei kotijoukkue edellismatsissaan vasta jatkoajalla hallitsevalle mestarille Tampa Bay Lightningille taipuneita detroitilaisia vastaan pääse.

Valinta: Tasoitus – Detroit Red Wings +1,5

Kerroin: 1,90

Toronto Maple Leafs – Florida Panthers

Pystyykö nälkäinen vierailija pistämään kampoihin?

Toronto Maple Leafs nähtiin jälleen kerran todella unisena kehissä, kun se hävisi edellisessä ottelussaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Montreal Canadiensille. Tappio hegemonia-taistossa ei todellakaan lupaa vaahteralehtipaidoille hyvää, kun vieraaksi saapuu koko sarjan tyylikkäin tehopakkaus Florida Panthers. Seitsemän ottelun otannalla Toronto on kontannut Arizonaa, Buffaloa, Nashvillea, ja kuten sanottu, viimeisimpänä Montrealia vastaan. Vieraiden voittoa vähintään parilla osumalla napataan kyytiin.

Valinta: Tasoitus – Florida Panthers -1,5

Kerroin: 3,29

Peesaa Fansbetillä ja saat kaksi 20 € ilmaisvetoa

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa, kun peesaat tämän viikon rekkaa! Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa.

 

Toimi näin:

1. Avaa tili FansBetille tästä ja depoa 20€

2. Lyö Uhmarekka sisään yllä olevan kuvan kohteilla!

3. Kun rekka ajaa ojaan tai himaan, saat ilmaisen 20€ vedon. Laita sillä kolmen kohteen betsi.

4. Kun ensimmäinen ilmaisveto ei osu tai kilahtaa tilille, saat vielä toisen 20€ ilmaisen betsin. Iske kolmen kohteen lappu sisään.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

10 euroa pelirahaa