UHMAPELAAJAT su 03.04. klo 19:00

Uhmarekka - Vko 13

Peesaa lappua ja saat huipputarjoukset! Ajaako 12-kertoiminen Uhmarekka maaliin?

Kun peesaat tämän vihjeen lappua, saat huippudiilin FansBetin uutena asiakkaana. Riippumatta siitä osuuko rekka vai ei, saat voittojesi lisäksi peräti kaksi 20 euron ilmaisvetoa käyttöösi. Voittoja ei edes tarvitse kierrättää. Tervetuloa Uhmarekan kyytiin!

Huippudiili tuo tälle kupongille hyvän lisäarvon – tänäkin viikonloppuna kermaiset änärikohteet löydetään lapulle sunnuntain Prime Time -osastolta sekä maanantain vastaisen yön viimeisestä kamppailusta. Massiivinen 12-kertoiminen lappu päästään tällä diilillä painamaan suhteellisen mukavasti.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Ottawa Senators – Detroit Red Wings

Revanssia ei ole näköpiirissä

Ottawa Senators jyräsi Detroit Red Wingsin vieraissa joukkueiden edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa lauantain vastaisena yönä ja sunnuntaina kiekkoillaan Kanadan maaperällä. Tasoero oli selvä – erityisesti viimeistelyssä viime aikoina väläytellyt isäntä dominoi. Detroit on ajautunut käsittämättömän surkeaan kurimukseen – 14 ottelussa joukkue on pystynyt maaliskuun alkupuolelta lähtien nappaamaan vain kaksi voittoa. Revanssi on turha toivo, joten Senatorsin kotivoitto on erinomainen avauskohde rekalle.

Valinta: 1×2 – Ottawa Senators

Kerroin: 2,00

New Jersey Devils – New York Islanders

Laittaako kurinalainen vierailija paholaispaitojen maalitalkoot säppiin?

New York Islanders on kolmen ottelun voittoputkessa, joka on ollut siltä vahva näyttö. Isäntien osalta otteluissa on mätetty jatkuvalla syötöllä karmeita maalintekokisoja, mikä ei sinänsä tule suurena yllätyksenä. Islanders tuskin kuitenkaan haluaa hurlumhei-henkistä ottelua, vaan ennemminkin kurinalaisen ja tylyn vierasesityksen, jossa se riisuu isännän totaalisesti aseistaan. Mässäilyä vastaan pelaamalla saadaan oiva kerroin, jota ei sovi jättää pelaamatta. Kotijoukkueen underia lähtee kupongille.

Valinta: New Jersey Devils alle 1,5 maalia

Kerroin: 3,00

Seattle Kraken – Dallas Stars

Pystyykö nälkäinen vierailija pistämään kampoihin?

Seattle Krakenin tulokaskaudesta odotettiin Vegas Golden Knightsin vanavedessä menestystarinaa monella suunnalla, mutta tämä on osoittautunut täydellisesti toiveajatteluksi. Joukkueen laatu on karmeasti huonompi verrattuna lähes mihin tahansa muuhun NHL-joukkueeseen. Hyökkäyspäässä tulosta tulee parhaimmillaan kohtuullisesti, mutta omissa taso ei riitä alkuunkaan. Siirtorajalla tämänhetkinen miehistö heikentyi entisestään ja joukkueesta voi tulla vielä koko kauden suurin heittopussi. Dallas Stars taistelee edelleen nousujohteisesti ja jopa pudotuspelipaikasta. Triplarekan täydentää Starsin voitto.

Valinta: 1×2 – Dallas Stars

Kerroin: 2,00

Peesaa Fansbetillä ja saat kaksi 20 € ilmaisvetoa

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa, kun peesaat tämän viikon rekkaa! Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa.

 

Toimi näin:

1. Avaa tili FansBetille tästä ja depoa 20€

2. Lyö Uhmarekka sisään yllä olevan kuvan kohteilla!

3. Kun rekka ajaa ojaan tai himaan, saat ilmaisen 20€ vedon. Laita sillä kolmen kohteen betsi.

4. Kun ensimmäinen ilmaisveto ei osu tai kilahtaa tilille, saat vielä toisen 20€ ilmaisen betsin. Iske kolmen kohteen lappu sisään.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

10 euroa pelirahaa