UHMAPELAAJAT ma 11.04. klo 01:00

UHMAREKKA - Vko 14

Et menetä rahojasi, vaikka tulisi tappio! Peesaa Uhmarekkaa yön änäriin

Uhmarekkaa voi tällä viikolla peesata täysin ilman tappioriskiä! Katso vihjeen lopusta ohjeet, kuinka homma käytännössä toimii.

Sunnuntain vastaisen yön jokaisessa NHL-kamppailussa riittää pelattavaa. Anaheim Ducks yrittää pyristellä Carolina Hurricanesin vieraana, suomalaisedusteinen Dallas Stars hakee paluuta voittokantaan ja Ottawa Senatorsille eivät kertoimenlaskijat edelleenkään luottoa tarjoile.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Carolina Hurricanes – Anaheim Ducks

KLO 01:00 | Myrskyisä hurrikaani?

Carolina Hurricanes on voittanut vain kahdesti viidessä edellisessä ottelussa, mutta Anaheim Ducksilla on ollut pidempään vaikeaa. Syksyllä yllättänyt ankkalauma on odotetustikin flopannut kevätkaudella. Isäntien potentiaali tiedetään, vaikka viime aikoina heikompiakin joukkueita vastaan alakerta on vuotanut. Suurella todennäköisyydellä Carolina tämän vie, mutta maaleja odotetaan reilusti ja molemmissa päissä.

Valinta: Carolina voittaa & ottelussa yli 5,5 maalia

Kerroin: 2,33

Chicago Blackhawks – Dallas Stars

KLO 02:00 | Starsilla on isosti hampaankolossa!

Dallas Stars kärsi viimeistä edellisessä matsissaan kirvelevän 3–4-tappion Toronto Maple Leafsille, vaikka pelasi hyvän ottelun. New Jersey Devils puolestaan tarjoili Roope Hintzille, Esa Lindellille, Jani Hakanpäälle ja kumppaneille turskaan viimeisimmässä matsissa. Jos Dallas mielii pudotuspeleihin, on pistekantaan palattava välittömästi.

Pelillisesti vierasjoukkue on kehittynyt tällä kaudella kovasti ja kevään tulokset puhuvat puolestaan. Kupongille verrattain kehnoa ja tärkeimmän pelaajansa, Marc-Andre Fleuryn kaupannutta Chicagoa vastaan uskaltaudutaan Starsin kyytiin tasoituksella.

Valinta: Tasoitus – Dallas Stars -1,5

Kerroin: 2,71

Ottawa Senators – Winnipeg Jets

02:30 | Ottawalle ei heru tarpeeksi arvostusta

Ottawa Senators on väläytellyt viime aikoina vahvasti ja sen kokoonpanossa on löytynyt loukkaantumisista huolimatta yllättävän reilusti ratkaisijoita. Tuleva vierailija Winnipeg Jets ei ole juuri kotietua nauttivaa isäntää enempää hiljattain juhlinut – pikemminkin päinvastoin. Neljän ottelun tappioputkelle saattaa hyvin olla tiedossa jatkoa. Lopullinen kotivoitto maistuu.

Kohde: Lopullinen voittaja – Ottawa Senators

Kerroin: 2,50

Peesaa ilman tappioriskiä

Normaalisti Uhmarekkaa peesatessa on varautunut myös häviämään rahansa.

Ei hätää, sillä nyt sinun ei tarvitse huolehtia tappion vaarasta! Peesaa rekkaa 25€ panoksella.

Jos lappu ei osu, saat rahasi takaisin.

Koko summan. Ilman kierrätystä tai muuta säätöä eli voit nostaa hyvityksen heti takaisin pankkitilillesi.

Näin peesaat Uhmarekkaa riskittä:

  1. Siirry Luckycasinolle tästä
  2. Talleta 25€
  3. Peesaa Uhmarekkaa vedonlyönnissä
  4. Jos rekka osuu – onneksi olkoon meille kaikille, voimme nostaa kaksi tonnia ja rapiat päälle
  5. Jos lappu ei osu, rahasi palautetaan pelitilillesi aina 25 euroon asti ja voit nostaa ne takaisin pankkitilillesi
10 euroa pelirahaa