ke 28.11. klo 16:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UK Championship: Akani Songsermsawad – Eden Sharav | Lajin tulevaisuuden supertähdet vastakkain avauskierroksella

UK Championshipin avauskierroksen ottelut jatkuvat keskiviikkona, ja yksi päivän mielenkiintoisimmista otteluista on thaimaalaisen Akani Songsermsawadin (maailmanlista 65.) sekä skotlantilaisen Eden Sharavin (maailmanlista 70.) kohtaaminen.
Songsermsawad on erittäin lahjakas, mutta ailahteleva pelaaja. 23-vuotias thaimaalainen on pelannut viime ottelut tasollaan ja hänellä on viidestä viimeisimmästä ottelustaan tilillään kolme voittoa. Songsermsawadin vahvuus on erinomainen breikinsäilytyskyky, minkä lisäksi hän on parhaina päivinään todella hyvä pitkissä pussituksissa. Thaimaalainen on myöskin todella ennakkoluuloton pelaaja. Songsermsawadin löytäessä itseluottamuksensa häntä on todella vaikea pysäyttää.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Sharav on tehnyt kuluneen vuoden aikana todellisen läpimurtonsa vakituiseksi osaksi snookerin ammattilaiskiertuetta. Nuori skotlantilainen on kokemattomuudestaan huolimatta erittäin kylmähermoinen kilpailija ja pystyy pitämään paineen allakin pelinsä totutun aggressiivisena ja sujuvan näköisenä. Skotin vahvuuksiin kuuluvat pitkien pussituksien lisäksi loistava taito rakennella breikkiä myös pallojen ollessa ikävästi vallien läheisyydessä.
Sharav on pelannut viime ottelunsa loistavasti – hän on voittanut viimeisestä kuudesta ottelustaan peräti viisi. Näissä otteluissa skotti onnistui kukistamaan jopa todella taitavan englantilaisen Ali Carterin.
Ottelusta on lupa odottaa melko tasaista, mutta Sharavin ennakkoluulottomuus ja loistava vire puoltavat vahvasti skotin voiton betsaamista. Sivukohteeksi kelpaa frameoveri, johon saa myöskin varsin maistuvaa kerrointa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ