ke 28.11. klo 11:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UK Championship: Anthony Hamilton – Rod Lawler | Pitkän linjan pelaajat vastakkain

Snookerkauden ensimmäinen major-turnaus alkaa tiistaina Englannin Yorkissa. Kauden toistaiseksi suurimpaan turnaukseen osallistuu yhteensä 128 pelaajaa. Peräti 12 päivää kestävän kilpailun voittajalle on luvassa 170 000 punnan palkintopotti, joka on neljänneksi suurin koko kaudella.
Turnauksen avauskierroksen otteluita pelataan 27.-29. päivä marraskuuta. Keskiviikon kierrokselta poimimme kohteita ensimmäiseksi talteen ottelusta englantilasten Anthony Hamiltonin (maailmanlista 31.) sekä Rod Lawlerin (maailmanlista 101.) väliltä.
Hamilton epätasaisimpia suorittajia tourilla. Melko iäkkään englantilaisen peli saattaa ajoittain toimia montakin turnausta putkeen, kun taas välillä miehen pelistä ei tule viikkokausiin yhtään mitään. Tällä hetkellä Hamiltonin peli ei todellakaan ole parhaimmassa vireessä – viimeiset neljä ottelua mies on hävinnyt järjestäen. Parhaina päivinä Hamiltonin aggressiiviset pitkät pussitukset uppoavat pussiin tappavan tehokkaasti ja hänen rohkea breikinrakentelunsa näyttää todella helpolta.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Lawler edustaa myöskin snookerpelaajien ikääntyneempää kaartia. Englantilainen pitkän linjan snookeristi ei ole koskaan hätyytellyt maailman kärkisijoja, mutta viime vuodet Lawler on pelannut lähinnä huvin ja urheilun vuoksi. Viimeiset kymmenen ottelua ovat tuoneet miehelle kaksi voittoa.
Lawlerin mahdollisuus piilee vastustajien helpoissa ohilyönneissä – mies on kohtuullisen hyvä rakentamaan breikkiä varsinkin pallojen ollessa levällään. Pitkät sekä vaikeammat pussitukset tuottavat sen sijaan turvalyöntien ohella Lawlerille suurta tuskaa ottelu toisensa jälkeen.
Hamilton on heikosta vireestään huolimatta valovuosia edellä vastustajaansa joka osa-alueella. Varsinkin pitkillä pussituksillaan Hamilton pystyy tekemään isoja pelejä ja ottamaan tiukkoja frameja nimiinsä. Otamme Hamiltonin voittoa lapulle kahdella eri tasoituslinjalla varsin mukavilla kertoimilla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ