ti 27.11. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UK Championship: Ben Woollaston – Alfred Burden | Mielenkiintoinen kamppailu englantilaisten välillä

Snookerkauden ensimmäinen major-turnaus alkaa tiistaina Englannin Yorkissa. Kauden toistaiseksi suurimpaan turnaukseen osallistuu yhteensä 128 pelaajaa. Peräti 12 päivää kestävän kilpailun voittajalle on luvassa 170 000 punnan palkintopotti, joka on neljänneksi suurin koko kaudella.
Turnauksen avauskierroksen otteluita pelataan 27.-29. päivä marraskuuta. Tiistain kierrokselta tarkastelemme vielä yhtä ottelua, kun englantilaiset Ben Woollaston (maailmanlista 40.) ja Alfred Burden (maailmanlista 92.) ottavat mittaa toisistaan iltaottelussa.
Woollaston on todella tyylikäs ja aggressiivinen pelaaja, jolta löytyy taitoa vaikka muille jakaa. Nuorehkon englantilaisen ehdoton vahvuus on pitkissä pussituksissa ja kiven kontrolloinnissa pitkissä turvalyönneissä. Woollaston on myöskin erinomainen rakentamaan breikkiä. Mies tosin sortuu usein liialliseen innokkuuteen ja yrittää aivan liian vaikeita pussituksia.
Woollastonin pelin ollessa uomissaan häntä on todella vaikea pysäyttää, minkä on saanut kokea kuluvalla kaudella myös maailman ykkösnimi Mark Selby, jonka Woollaston voitti English Openin toisella kierroksella. Viimeisistä kuudesta ottelusta Woollaston on kairannut kolme voittoa.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Burdenin peli perustuu hyvään breikin säilytykseen. Burden ei ole läheskään Woollastonin tasoinen pitkän matkan pussittaja, mutta mies kompensoi aggressiivisuutensa puutetta hyödyntämällä saamansa paikat hyvällä prosentilla. Burdenin heikommat turvalyönnit kostautuvat eniten juuri hyviä pitkän matkan pussittajia vastaan, joten Woollaston on lähtökohtaisesti painajaismainen vastus Burdenille.
Burdenin viime ottelut ovat sujuneet melko odotetulla tavalla – mies on hävinnyt hyville pitkän matkan pussittajille, Mark Williamsille, Mark Allenille sekä Peter Ebdonille. Burden on voittanut heikommat breikin säilyttäjät David Lilleyn, Sam Bairdin sekä Rory McLeodin.
Woollaston on lievä ennakkosuosikki kertoimien valossa, mikä on enemmän kuin ymmärrettävää. Otamme lapulle nuoremman englantilaisen voittoa pienehköillä frametasoituksilla perustuen Woollastonin hyviin pitkän matkan pussituksiin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ