ti 27.11. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UK Championship: Judd Trump – David Lilley | Tuore turnausvoittaja ei jätä mitään epäselväksi avauskierroksella

Snookerkauden ensimmäinen major-turnaus alkaa tiistaina Englannin Yorkissa. Kauden toistaiseksi suurimpaan turnaukseen osallistuu yhteensä 128 pelaajaa. Peräti 12 päivää kestävän kilpailun voittajalle on luvassa 170 000 punnan palkintopotti, joka on neljänneksi suurin koko sesongilla.
Turnauksen avauskierroksen otteluita pelataan 27.-29. päivä marraskuuta. Tiistain kierrokselta otetaan tarkasteluun tuoreen Northern Ireland Open -voittajan ja maailmanlistan viitosen, Judd Trumpin sekä englantilaisen David Lilleyn (listaamaton) välillä.
Trump on yksi lahjakkaimmista snookerpelaajista kautta aikain, mutta heikohkojen hermojensa takia Trump ei ole vielä onnistunut kipuamaan aivan maailmanlistan kärkisijoille. Reilu viikko sitten päättyneessä Northern Ireland Openissa Trump osoitti kuitenkin, että miehen itseluottamuksen ollessa tapissa hänestä on voittamaan tasokkaita turnauksia. Trump voitti turnauksen finaalissa lajilegenda Ronnie O’Sullivanin lukemin 9–7 ja kuittasi itselleen 70 000 punnan palkintorahat.
Trumpin vahvuuksiin kuuluvat pitkät pussitukset, todella monipuolinen lyöntivalikoima sekä erinomainen kyky liikutella kiveä breikin aikana. Trump on yksi taitavimmista pelaajista piilottamaan kiveä värien taakse turvalyönneillään, joilla hän kykenee aiheuttamaan kosolti päänvaivaa vastustajilleen. Taitava englantilainen on tunnettu jo vuosien ajan siitä, että hän ei anna itseään heikommille vastuksilleen lainkaan armoa, vaan takoo mielellään murskalukemat taululle nopeassa ajassa.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Lilley pallottelee Challenger Tourin ja ammattilaiskiertueen välimaastossa. Pitkän linjan pelaajana tunnettu englantilainen on onnistunut tälläkin kaudella yllättämään muutamia hyviä ammattilaiskiertueella vakituisesti esiintyviä pelureita, kuten Tom Fordin sekä Ricky Waldenin. Lilleyn tasaisuus ei kuitenkaan ole vielä läheskään riittävä menestyksen hankkimiseksi tasokkaissa turnauksissa. Lilleyn vahvuuksiin kuuluvat pitkät pussitukset sekä melko hyvä kyky säilyttää breikkiä.
Trump on kautta aikain ollut turnausten ensimmäisillä kierroksilla murhaava vastus heikommille vastustajilleen. Tämän lisäksi miehen itseluottamus on tällä hetkellä korkealla menestyksekkään turnauksen jäljiltä. Lilleyn ainoat mahdollisuudet piilevät Trumpin helpoissa ohilyönneissä, joita Trumpin huippuvireen vuoksi ei ole odotettavissa liikaa. Pääkohteeksi valikoituu Trumpin voitto reilulla frametasoituksella. Toinen valinta on tulosveto pienemmällä panostuksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ