to 06.12. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

UK Championship: Kyren Wilson – Barry Hawkins | Tasokas ja yleisöön menevä neljännesvälieräkamppailu

UK Championship on tänäkin vuonna tarjonnut roppakaupalla yllätyksiä, kun kovia nimiä on tippunut turnauksesta vasemmalta ja oikealta. Nyt käsittelemme kuitenkin sellaisten nimien kamppailua, joiden eteneminen neljännesvälieriin ei ole taatusti tullut kenellekään yllätyksenä. Torstai-iltana välieräpaikkaa nimittäin havittelevat englantilaiset Kyren Wilson (maailmanlista 11.) sekä Barry Hawkins (maailmanlista 6.)
Wilson on nuorehko ja todella lahjakas pelaaja, joka on tehnyt todellisen läpimurtonsa aivan maailman huipulle kuluneen vuoden aikana. Wilsonin pelistä on vaikeaa löytää mitään moitittavaa, sillä hän on todella monipuolinen pelaaja. Wilsonilta löytyy hyvän breikinrakentelutaidon lisäksi erinomaiset hermot. Mies on erinomainen myös turvalyönneissä.
Nuori englantilainen on löytänyt suorittamiseensa vaadittavan tasaisuuden, mikä häneltä on puuttunut aiempina vuosina. Turnaus ei ole tarjonnut toistaiseksi miehelle juurikaan haastetta, sillä hänen vastuksistaan tasokkainkin on ollut pelaamisensa kanssa kuluneen kauden tuskaillut Yan Bingtao, joka nöyrtyi englantilaiselle tylyin lukemin 6–2.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Hawkinsia ei tällä hetkellä voi pitää kovinkaan varmana suorittajana. Englantilainen on toki UK Championshipissä esittänyt melko vakuuttavia otteita voitettuaan kaksi ensimmäsitä otteluaan tylysti 6-0 lukemin, mutta ennen tätä mies oli yllättävässä kolmen ottelun tappioputkessa. Kolmannen kierroksen ottelu Gary Wilsonia vastaan ei ollut Hawkinsille mitenkään helppo, sillä hän oli jo 1–3-numeroin tappiolla maanmiehelleen. Hawkins onnistui kuitenkin kokoamaan pelinsä ja rutistamaan 6–4-voiton ajoittain melko hyvin esiintyneen Wilsonin harmiksi.
Hawkinsin pelaaminen näyttää toimiessaan todella vaivattomalta – hän onkin yksi maailman parhaita breikin rakentajia. Kokenut englantilainen hallitsee myös pidemmät pussitukset sekä turvalyönnit erinomaisesti. Hawkins menettää frameja ja otteluita yllättäen helppojen ohilyöntien takia ja useimmiten silloin, kun hän ei luota täysin peliinsä. Mies on flow-pelaaja, jonka otteet riippuvat täysin siitä, kuinka hänen pelaamisensa lähtee rullaamaan ottelun alussa.
Wilson on hieman yllättäen arvioitu ennakkosuosikiksi otteluun. Vaikka Hawkinsin ylikertoimeen onkin pakko panostaa, on ottelun paras kohde ehdottomasti korkea freimimäärä. Siihen saa yllättävän kovia kertoimia, kun huomioidaan kaksikon tasaisuus.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ