ke 28.11. klo 11:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UK Championship: Liam Highfielf – Robin Hull | Suomalainen etenee toiselle kierrokselle jopa helponoloisesti?

Snookerkauden ensimmäisen major-turnauksen, UK Championshipin avauskierroksen ottelut jatkuvat keskiviikkona Yorkissa. Suomalaisittain todella jännittävä ottelu on luvassa jo aamupäivällä, kun englantilainen Liam Highfield (maailmanlista 55.) kohtaa suomalaisen Robin Hullin (maailmanlista 80.)
Highfieldin kausi ei ole lähtenyt odotetusti käyntiin, ja miehen viime ottelut ovatkin olleet melko tuskaisia. Englantilainen on voittanut viimeisistä kahdeksasta ottelustaan ainoastaan kaksi. Highfield perustaa pelinsä monipuolisuuteen – hän pystyy vaihtelemaan pelityyliään päivien välillä todella sujuvasti. Monipuolisuus ei kuitenkaan tuo minkäänlaista etua Highfieldille Hulliakaan vastaan mikäli hän ei pysty parantamaan varmuuttaan breikin säilytyksessä. Tämä on ollut miehen ongelma viime otteluissa.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Hullin alkukausi oli todella vaikea johtuen miehen sairastamasta servikaalisesta dystoniasta, joka aiheuttaa pään ja oikean käden tärinää. Suomen ainoan touria kiertävän pelaajan peli parani kuitenkin merkittävästi hänen saatua lääkitystä ja oireiden lievennyttyä. Hull on tasaisen varma pelaaja, joka on erittäin hyvä rakentamaan breikkiä. Suomalaisen snookerin ylpeys on myös tavallista parempi pitkän matkan pussittaja.
Hull nähtiin viimeksi vihreän veran äärellä Northern Ireland Openissa. Hull esiintyi erinomaisesti voittaen kaksi ensimmäistä otteluaan Jordan Brownia sekä Tian Pengfeitä vastaan lukemin 4-1. Kolmannella kierroksella suomalaisen kohtaloksi koitui lahjakas walesilainen Ryan Day, joka vei ottelun nimiinsä katkaisuerässä. Hullin peli näytti koko turnauksen kuitenkin ehkä jopa parhaalta vuosiin, joten mieheltä on lupa odottaa myös UK Championship- turnauksessa hyviä otteita.
Hull on kummallista kyllä arvioitu bookkereiden puolelta ottelun altavastaajaksi. Hullin voitto kelpaa lapulle selkeällä ylikertoimella niin suorana voittona, kuin frametasoituksellakin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ