to 29.11. klo 16:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

UK Championship: Liang Wenbo – Sam Baird | Yllättävän tiukkaa vääntöä luvassa

UK Championshipin avauskierroksen otteluiden viimeinen päivä tarjoaa useita herkullisia kohteita. Tällä kertaa tarkastellaan kiinalaisen Liang Wenbon (maailmanlistasijoitus 27.) sekä englantilaisen Sam Bairdin (maailmanlistasijoitus 105.) kohtaamista.
Wenbo on erittäin huumorintajuinen ja lämminhenkinen pelaaja, jolta löytyy taitoa vaikka muille jakaa. Nuorehko kiinalainen perustaa pelaamisensa monipuolisuuteen sekä hyviin hermoihin. Wenbo ei ole kovinkaan tasainen suorittaja, mutta nuorukaisen pelin rullatessa hän on lähes mahdoton pysäytettävä.
Wenbo on todella taitava breikinrakentaja, minkä lisäksi kiinalaiselta luonnistuvat erittäin hyvin pitkät ja vaikeatkin pussitukset. Wenbo ei viimeisimmissä otteluissaan ole liiemmin väläytellyt – hän on voittanut kuudesta edellisottelustaan ainoastaan kolme.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Baird on tasainen suorittaja, jonka ongelma on kehityksen loppuminen. Englantilainen ei ole onnistunut kipuamaan maailmanlistalla juurikaan viime vuosina, mutta hän ei todellakaan ole huono pelaaja. Bairdin peli perustuu hyvään breikinsäilytyskykyyn, minkä lisäksi hän on tavallista parempi pitkän matkan pussittaja. Bairdin viimeiset viisi ottelua ovat tuoneet hänelle kaksi voittoa.
Wenbo on melko suuri ennakkosuosikki kertoimien valossa, mutta miehen epätasaisuus ei missään nimessä kannusta lyömään kiinalaisen voittoa tasoituksella. Freimejä odotetaan runsaasti ja ilmaa löytyy runsasfreimisyyden kautta kertoimistakin, joten sillä idealla lähdetään otteluun. Tulosvedosta löytyy mukava pienemmän panostuksen sivukohde otteluun.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ