to 29.11. klo 11:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

UK Championship: Luca Brecel – Fan Zhengyi | Belgialainen kiittää helposta kaaviosta

UK Championshipin avauskierrosta pelataan vielä torstaina. Kohteita poimitaan tällä kertaa ottelusta belgialaisen Luca Brecelin (maailmanlistasijoitus 13.) sekä kiinalaisen Fan Zhengyin (maailmanlistasijoitus 120.) väliltä.
Brecel on nuori ja äärimmäisen lahjakas pelaaja. Belgialaisen pelityyli on todella aggressiivinen, mikä ajaa hänet toisinaan liialliseen innokkuuteen pöydälle päästyään. Brecelin vahvuuksiin kuuluvat pitkät pussitukset, erinomainen taito liikutella kiveä breikin aikana sekä taidokkaat turvalyönnit. Brecelin viimeisimmät ottelut ovat sujuneet hyvin, sillä belgialainen on voittanut viimeisistä neljästä ottelustaan kolme.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Zhengyi ei todellakaan ole ammattilaiskiertuetason pelaaja. Nuorella kiinalaisella on vuosien kuluttua mahdollisuus olla uhka maailman 50:lle parhaimmalle pelaajille, mutta tällä hetkellä miehen pelaaminen on todella vajavaista. Zhengyin pelaamisesta on vaikeaa löytää positiivista sanottavaa.
Zhengyi lyö todella paljon helppoja palloja ohi breikeissä, turvalyönnit ovat ajoittain aivan surkeita, eikä mies ole kummoinen pitkän matkan pussittajanakaan. Viimeiset 14 ottelua kertovat karua kieltä kiinalaisen tasosta, sillä hän on onnistunut voittamaan niistä vain yhden.
Brecel etenee ottelusta leikiten jatkoon. Belgialaisen voittoa kelpaa napsia lapulle reippaalla tasoituksella. Sivukohteena toimii loistavasti tulosveto.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ