to 29.11. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UK Championship: Mark Selby – James Cahill | Maailman ykkönen raivaa tietänsä kohti finaalia

UK Championshipin avauskierroksen ottelut jatkuvat keskiviikkona. Iltaotteluiden herkkupalana on maailman ykkösnimen, englantilaisen Mark Selbyn sekä listaamattoman James Cahillin kohtaaminen.
Selby on yksiselitteisesti nykyisen aikakauden paras snookerpelaaja. Leicesteriläisen pelityyli on erittäin pitkäjänteinen ja palkitseva. Maailman ykkösnimi on ehdoton ennakkosuosikki voittamaan koko turnauksen, sillä kilpailuissa pelattavat pitkät taistot sopivat miehen pelityylille paremmin kuin hyvin.
Selby perustaa pelaamisensa maailman parhaisiin turvalyönteihin ja breikin säilytysvarmuuteen. Selbyn lempinimi tulee miehen tyylistä saada vastustajansa ongelmiin kerta toisensa jälkeen, kunnes pöytä on auki ja ”kiduttaja” pääsee siivoamaan sen tyhjäksi palloista.
Viimeisissä kuudessa ottelussaan Selby on esiintynyt erinomaisesti, sillä hän on kärsinyt näissä tappion ainoastaan Ronnie O´Sullivanille. Lajilegenda vei kaksikon välisessä ottelussa katkaisuerän nimiinsä hervottoman fluken seurauksena.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Cahill on nuori ja erittäin lupaava haastajatason pelaaja, jolla on edellytykset nousta vuosien kuluessa suureksi nimeksi snookerpiireissä. Toistaiseksi Cahillin mahdollisuudet maailman kärkinimiä vastaan ovat kuitenkin olemattomat. Cahill on kohtalainen breikin rakentelija, mutta hän on myös keskinkertainen pitkän matkan pussittaja. Viimeisistä viidestä ottelustaan Cahill on voittanut vain yhden.
Freimejä nähdään ottelussa todennäköisesti reilusti ja niiden runsas määrä on päävalinta otteluun.
Selby on valtaisa ennakkosuosikki kertoimien valossa otteluun, kuten olettaa sopii. Tasoituslinjat on kuitenkin vedetty aivan naurettavan isoiksi, joten Cahillille annetaan tasoitusta toisessa valinnassa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ