la 08.12. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

UK Championship: Stuart Bingham – Mark Allen | Loistovireessä oleva kaksikko taistelee finaalipaikasta

UK Championshipin välierät otellaan lauantaina. Myöhäisemmässä ja myöskin tasaisemmassa kamppailussa toisistaan ottavat mittaa huikeaaseen vireeseen yltyneet englantilainen Stuart Bingham (maailmanlista 14.) sekä pohjois-Irlantilainen Mark Allen (maailmanlista 7.)
Binghamin epätasaiset suoritukset ovat unohtuneet jonnekkin aivan muualle miehen raivatessa tietään kohti kauden ensimmäisen major-turnauksen finaalia. Kokenut englantilainen on joutunut kaavionsa varrella ottamaan mittaa todella monen tasoisista pelureista, ja mies on parantanut tekemistään ottelu ottelulta. Puolivälierissä Bingham suorastaan murskasi yhden turnauksen ennakkosuosikeista, Kyren Wilsonin lukemin 6-1.
Binghamin pelaamisesta on todella vaikeaa löytää moitittavaa silloin, kun se on kuosissaan – englantilainen on hyvä arvioimaan riskejä, hän pussittaa vain pallot jotka tietää saavansa sisään, hän rakentaa breikkiä äärettömän luontevasti, eivätkä hänen turvalyöntinsä jätä vastustajalle liiallisia mahdollisuuksia pussituksiin. Binghamilla on kuitenkin tälläkin kaudella historiassaan mielenkiintoisia tappioita todella paljon itseään huonommille pelaajille, ja näissä otteluissa Binghamilla on useimmiten ollut ongelmia aivan kaikenlaisten lyöntien kanssa. UK Championshipissä mitään merkkejä vastaavista ”ohipeleistä” ei kuitenkaan ole ollut havaittavissa.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Allen on niin ikään pelannut koko turnauksen erittäin tasokasta snookeria. Pohjois-Irlantilaisen kaavio on ollut huomattavasti Binghamin kaaviota helpompi, mutta mies on selvittänyt kaikki ottelut kunnialla ilman suurempia ongelmia. Ainoa tasokkaampi vastus Allenin tiellä matkalla välieriin, Neil Robertson onnistui venyttämään ottelun aina katkaisuerään asti, missä Allen ei antanut hänelle ainuttakaan pistettä putsaten pöydän komealla yli satasen breikillä.
Allenin ehdoton vahvuus on aivan fantastinen taito rakentaa breikkiä, minkä lisäksi hänen turvalyöntinsä ovat todella tasokkaita. Allen ei ole mikään eniten varman päälle pelaava peluri, mikä kostautuu hänelle ajoittain, jos hänen pelinsä ei ole aivan terävimmässä iskussa. Allenin hermot ovat myöskin erinomaiset, eikä miehen peli tule tälläkään kertaa kaatumaan käden tärinään.
Ottelusta on tulossa äärettömän tasainen, ja kertoimenlaskijat ovat huomanneet sen. Allen on hienoinen ennakkosuosikki kertoimissa, mutta käytännössä voidaan puhua tasabookista. Frameovereissa on selkeästi paras value, mutta myös Binghamin voittoa on pakko testata pienellä panostuksella miehen hurjaan vireeseen vedoten.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ