la 01.12. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UK Championship: Tian Pengfei – Jimmy Robertson | Nousujohteessa olevien pelaajien tiukka taisto

UK Championshipin toisen kierroksen ottelut alkavat lauantaina. Yksi kierroksen mielenkiintoisimmista kamppailusta on kiinalaisen Tian Pengfein (maailmanlista 91.) sekä englantilaisen Jimmy Robertsonin (maailmanlista 24.) kohtaaminen.
Pengfei on melko epätasainen suorittaja, mutta aina potentiaalinen yllättäjä jopa maailman kärkinimiä vastaan. Todellisen yllätyksen Pengfei tarjoili European Mastersin ensimmäisellä kierroksella. Pengfei voitti maailmanlistan sijaa 5 hallussaan pitävän Judd Trumpin lukemin 4-2 aivan ilmiömäisen esityksen päätteeksi. Turnauksen avausottelussaan Pengfei voitti tiukan, ja paljon missattuja mahdollisuuksia sisältäneen ottelun maanmiestään Luy Haotiania vastaan lukemin 6-4.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Pengfei perustaa pelinsä hyviin turvalyönteihin sekä breikin säilytysvarmuuteen. Kiinalaisen pelityyli on hieman verrattavissa maailman ykkösnimen, Mark Selbyn pelityyliin. Ongelmana Pengfeillä on monissa otteluissa pitkien pussitusten epäonnistuminen, mikä johtaa vastustajan helppoihin tyhjennyksiin.
Robertson on kauden alussa ollut todella hyvässä vireessä, ja UK Championshipin avauskierros oli totutun varman näköistä tekemistä englantilaiselta miehen voitettua pohjois-Irlantilaisen Jordan Brownin lukemin 6-4.
Robertson ei ole parhaimpia pitkän matkan pussittajia, mutta hän on erittäin varma breikin rakentaja, ja todella kylmähermoinen pelaaja. Robertsonin turvalyönnit ovat keskivertoa parempia, mutta eivät aivan maailman huippujen tasoa.
Robertson on lievä ennakkosuosikki kertoimien valossa, mutta kaksikon tasoero on todellisuudessa paljon suurempi. Robertsonin voittoa kelpaa ottaa lapulle kahdellakin eri tasoituslinjalla varsin korkealla panostuksella.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ